S_ezel Gizem_27 e devlette şahıs ödemeleri yazan yerde görünüyor, ocak 31 de doğum yaptım 1 hafta önce aldım 7 bin küsur tl..
turkuaz1290 Gizem_27 19 aralıkta doğum yaptım 2hafta önce çektim paramı yatmıştı.sgkda numaranız tanımlıysa mesaj geliyor zaten yatırılan miktar tarih vs onun dışında e devlettende analık parası adı altında yatmıştı emzirme ödeneği varsı bide..ha bide mesaj geldikten 1 ay sonra gittim ptt de gözükmüyor yatmamış dedi sgkyk aradım bildirim yaptım mesaj geldi ama ottde yok diye 2 hafta sonra tekrar gittim yatırılmıştı
MarlaSinger Gizem_27 eylülde doğum yaptım alamadım. Ne bu aksaklık bana mu denk geldi anlamıyorum gerçekten ya. Kasımda başvurdum, Mayıs ayına girdik hala almadım . PTT hep yok dedi
Deletedmom318 S_ezel Çalışan annesiniz değil mi ? Normalde çalışmayan annelere tek çocuk için 300₺ yatıyor
S_ezel Deletedmom318 evet çalışıyordum, 8 hafta önce ve 8 hafta sonrası için doğum izni raporu aldım hastaneden, 202 emzirme, 300 çocuk 6800 gibi birşey de doğum parası aldım, ekran resmi yapıp atarım şimdi
Kuzeyymm0104 Deletedmom318 belirli bi sure sigortali calismaniz lazim sanırım bu parayi almak icin bana sgk da oyle dediler hsmileyken çalışmadigim icin alamadim
Duygusm S_ezel İşin ilginci ben emzirme yardımı aldım ama e devlette şahıs ödemeniz bulunmamaktadır diyor. Doğum yardımı başvurum hiç görünmüyor 🤷🏻♀️ Ne kadar alacağımı da hiç bilmiyorum.
S_ezel Defne_beliz hiç bilmiyorum ben baktığımda paylaştığım linkteki gibiydi, sadece banka hesabı tanımladım o kadar.
Defne_beliz S_ezel anladım bıde çocuk parası ıcın nereye başvuruyoruz ben emzırme odenegını aldım bıde rapor parasının yarısını
S_ezel Duygusm benim de doğum yardımı başvurum görünmüyor, bütün bu konularla ilgili 170 i arayıp öğrenebiliyorsunuz.
S_ezel Defne_beliz eşim kimlik çıkartırken ve kendi nüfusuna alırken başvurmuş, nüfus dairesinden yönlendirirler büyük ihtimalle.