Mstfaslhnalprsln12 Merhaba anneler 2 aylık oğlum var ve kalça filmi için hastaneye gitmemiz lazım ama gideceğim hastanede virüslü hastalar var ne zamana kadar erteleniyor
iremceren Mstfaslhnalprsln12 yanlış bilmiyorsam max 3 aya kadar öteleyebilirsiniz bulunduğunuz bölgede pandemi hastanesi olmayan, hastane tıp merkezi falan varsa orda çektirmeyi konuşabilirsiniz
Serenaybebek Mstfaslhnalprsln12 ben kızıma yaptirdugimda 50 günlüktu doktor kızmıştı niye geciktim diye… İlk 40 gün içinde yaptırmak çok önemli Allah korusun birsey olsa hemen müdahale ediyorlar…. En en kısa sürede götürün
Prenses_annesiiiii Mstfaslhnalprsln12 bzimkide 3 aylık cuma günü götürecem bi sıkıntı olmaz dedi doktor, kalça ultrasonu, göz muayenesi ve rota yı yaptırcam bi gitmişken 😊
Ceydakoruc Mstfaslhnalprsln12 asla ertelemeyin tedbirlerinizi alın ve gidin hastaneler çok dikkatli ve titizler ki hastalık şuan çok çok azaldı🙏🏻 1 buçuk ay önce kızımı götürmüyücektim kızım 2 aylıktı ve bana tanıdığımız hemşire muhakkak götür dedi ve kızımda kalça çıkıklığı olduğunu öğrendik ve 1 ay çift bez kullandık 15 gün önce kontorle götürdük ve çok şükür düzelmiş. Eğer ki götürmeseydim ve kalça çıkıklığını bilmeseydim kızım öğrendiğimde ameliyat olacaktı. Bu çok önemli bir konu ertelemeyin 🙏🏻
Mstfaslhnalprsln12 iremceren çankırıda oturuyorum 2 tane hastane ve var sadece biri özel diğeri devlet hastanesi ve bu 2 hastane de de varmış
Agah65 Biz özel bir hastanede yaptırdık ,2aylık olmak üzere,3aylık olana kadar bekletebilirdik ama 1 ay sonra da bu virüs 🦠 bitmez 🤦♀️
Ensarmom Bizde üç aylık olduk yarn götrcm bir aydr ertelemştk ailedede kalça çıkıklığı öykümz oldıgu için çok kafaya takıyrm oyuzden özel biyer buldk götrcz bakalm
Ceydakoruc Mermeral alfa değeri 60 ın üzerinde olması gerekiyor altında olduğunda kalça çıkıklığı oluyor
Mstfaslhnalprsln12 Prenses_annesiiiii benimkide bayram dan sonra 3 aylık olucak o zamana kadar ortalık düzelir mi bilmiyorum
Ceydakoruc Agah65 alfa değeri 60 ın üzerinde olması gerekiyor altında olduğunda kalça çıkıklığı oluyor bizimde 54 tü 1 ay çift bez kullandık ve 64 e yükseldi🙏🏻
Zeyzey2616 Ceydakoruc büyüklerimizin klasik bi kontrolü vardır ya hani bacaklarını uzatıp bogumların eşitliğine bakarlar. Hastanede bize doktor bi sıkıntı yok dedi. Ama boğumlarda bacakları uzatınca bi bacagında 2 digerinse 3 boğum var yani aynı değil. Acaba bu bi sıkıntı mı biliyo musunuz
Hunilianne Ceydakoruc bizim sadece sağ 55ti nerdeyse 2 aydir hem abduksiyon cihazı sonra Pavlik bandaj kullandık ama hala istenilen seviyeye gelmedi yaa :(( ne güzel hemen toparlamış sizinki
Agah65 Hunilianne yaaa altta fotoğrafını paylaştım sizleri de etiketlemeye çalıştım fakat olmadı , bir rica etsem bakar mısınız