Aliarslanm Merhaba anneler aşırı kola seven anne olarak suan emzirme döneminde kola içemiyorum Araştırma yaptığım kadarıyla süte geçmez diyen de var geçer diyende fikriniz var mı
Merve-miray Aliarslanm Ben geçer diye biliyorum. Kuzenimin canı çok istemiş emzirme döneminde içmişti kızı sancıdan duramamıştı
Asl_35 Aliarslanm yani bende içilmez diye biliyorum gazlı içecek ve katkısı çok bende çok severim hergün iöerdim hamile kalmadan önce onsuz yemek yemezdim neredeyse hamileyken neredeysee hiç içmedim diyebilirim bi kaç kere balık yersek ictim oda 1 bardak bile değil. Şimdi kızım 3 bucuk aylık yine balığın yanında içerim ama yine 1 bardak içemem bi kaç yudum o kadar. İçmeyin bence şuan çokta ardığım bişey değil kola ki tek başıma 2 bucul lt içerdim gün boyunca ama artık canım istemiyor
Princesmom Aliarslanm tabi ki süte geçiyor gazlı içecekler önerilmiyor baş ederim derseniz içersiniz o size kalmış
Mervemim Asl_35 bende öyleydim sanırım gerçekten cola bağımlılık yapan bir sey eskiden onsuz hiç duramazken hamilelikde içmedim 9 aydır da emziriyorum diye içmiyorum derken hiö canım şstemiyor aklıma bile gelmiyor. Bir tek pizza yersem şimdi bi cola güzel olurdu diyorum o kadar 🤣
Asl_35 Mervemim valahi iyikide içmeyi bırakmışım diyorum iyiki bebeğim buna vesile olmuş. Ne kadar zarar veriyormusum kendime yemeğin tadı yokmuş kola içerken şşmdi daha iyi anlıyorum. Şişkinlik yapıyomuş kola içtiğim zaman anlamazdım ama şimdi farkındayım. Ve fiyat olarakta epey artmış hergğn hergün o para yazık günah. 1 hafta biriktirsen o parayı bebeğine bişey alır insan.
Defneligunlerrr Aliarslanm ben hamilelikten önce litre litre içerdim resmen kola içmediğim gün yoktu. Hamileyken 3 5 bardak anca içtim zararlı diye. Doğum yapınca da canım çok istedi gaz olur diye içemedim. Yılbaşında sadece iki yudum içmiştim o gece sabaha kadar gazdan uyandı durdu. şimdi bebeğim 9 aylık içiyorum artık şükür kavuşturana 😀 ama tabi gazı oluyor içince sürekli gaz çıkarıyor rahat çıkarttığı için problem olmuyor ama sizin bebeğiniz küçükse bence biraz daha bekleyin
Defneligunlerrr Aliarslanm o zaman iç canım eğer emziriyorsan sütün çeker sabah iç ki akşama gazı azalsın 😊
melcay Aliarslanm hamileyken içemedim Ama doğumdan sonra içiyorum napim canım çok istiyor. Peş peşe 2-3 bardak içesim gelio 🙈 şimdi 2,5 aylık oğlum. Dün içtim yemekle birlikte, gece boyu huzursuzdu 😅 sanırım koladan
Esracemre Aliarslanm ben hic gaz sıkintisi cekmedim elhamdulillah Allaha cok şükür iciyorum sorun olmuyo ama surekli degil tabi arada sirada bir brdk abartı olmuck sekilde
dunyam2020 Aliarslanm aaa ben ne zamandır kola ıcmedım o kadar cıkarmısımkı aklımdan bende cok severdım halbukı hamılelık ve oglum 9 aylık bu zamana kadar hıc ıcmedım .bence bı kereden bısey olmaz cok canın ıstedıyse
Seutfu Aliarslanm bizim şuan gaz sorunumuz yok. Ben içiyorum kola. Çok seviyorum 😴 gaz çekerken kesinlikle içmedim