Defneligunlerrr Aliarslanm o zaman iç canım eğer emziriyorsan sütün çeker sabah iç ki akşama gazı azalsın 😊
melcay Aliarslanm hamileyken içemedim Ama doğumdan sonra içiyorum napim canım çok istiyor. Peş peşe 2-3 bardak içesim gelio 🙈 şimdi 2,5 aylık oğlum. Dün içtim yemekle birlikte, gece boyu huzursuzdu 😅 sanırım koladan
Esracemre Aliarslanm ben hic gaz sıkintisi cekmedim elhamdulillah Allaha cok şükür iciyorum sorun olmuyo ama surekli degil tabi arada sirada bir brdk abartı olmuck sekilde
dunyam2020 Aliarslanm aaa ben ne zamandır kola ıcmedım o kadar cıkarmısımkı aklımdan bende cok severdım halbukı hamılelık ve oglum 9 aylık bu zamana kadar hıc ıcmedım .bence bı kereden bısey olmaz cok canın ıstedıyse
Seutfu Aliarslanm bizim şuan gaz sorunumuz yok. Ben içiyorum kola. Çok seviyorum 😴 gaz çekerken kesinlikle içmedim
ozlemo Aliarslanm ben iciyorum canim hamilelikte dikkat ettim ama simdi maksimhm bir bardak gunde iciyorum, cok sukur bir sikinti yaratmadi bizde
Defneligunlerrr Aliarslanm evet hani derler ya emziklisin sütün çeker ye falan diye 😊 yani tıpkı hamilelikte aşerme gibi yenmesi gerekiyor en azından 3 4 yudum iç nefsin körelsin 😊
Yazilimcianne Aliarslanm içmemenizde ikinize de fayda var, gaz yapmıyor deselerde 14 aylık kızım bir yudum gazlı bir içeçek içsem hala gazı olur
blzylcnsy Aliarslanm yani kızım gazlı bi bebek değildi hiç gaz sorunu kaka sorunu yaşamadık kaka sorunu yaşadık ama buna bağlı huzursuzluk hiç olmadı ben hiç dikkat etmedim kızım 14 aylık. hastanede 4 gün kaldım sezeryan dan sonra 2 inci gün eşimden döner istedim yanına da kola onu yedim hiç bişey olmadı eve geldiğimiz gün 5 inci günde nohut yapmışlardı evde onu yedim iki tabak 😂 yani o gaz yapar mı bu yapmaz mı diye hiç dikkat etmedim gectiğini de düşünmedim. bence biraz içip deneyin benim kızım cok rahattı ben ondan dikkat etmedim
Gayeefe Aliarslanm içmeyin ben her içtiğimde huzursuz oldu denedim reflüsü varmış hemde bebeğimin yeni öğrendik bana yasal geldi kahve kola baharat salça çay Çikolata o yüzden biz ne yiyiyorsak bebeğede geçiyor bol su rezene
Asl_35 Aliarslanm 2.5şt kola 7.5 tl olmuş şimdi i nette gördüm. İçme boşver cebe zarar. Hergün alsan 2.5 lt haftada 52.5 küsur yapar gerek yok boşver, 😂😂