Hllugr 1 haftadan beri boğazım ağrıyordu faranjit olduğumu söyledi doktor ilaç verdi ama geçmiyor dahada ilerledi hafif bi öksürük yaptı korkuyorum kızlar nasıl geçirebilirim ilerlemeden bu öksürüğü doktora bidaha gitmek istemiyorum
Hazal89 Hllugr tuzlu gargara bana çok iyi gelir naneli şeker tüketirim boğazı nemli tutar pastil yasak olduğu icin ılık bitki çayları tüket bol su iç en etkili çözümler bunlar
yasemnugr06 Hllugr ben de de var kesinlikle tozdan uzak durmalısın sooğuk ve sıcak herşeyden uzanmadır ılık yemeye alış ve boğazını asla kuru tutma burnunu sık sık temizle Canım
Hllugr YK_ valla bi kaç kez yaptım sonra bıraktım böyle etkili bi sprey falan bildiginiz yok mu öksürük cogalirsa diye korkuyorum hastaneye gitmek istemiyorum
Mervege Hllugr geçmiş olsun majezik sprey veya maximus sprey alın sabah öğlen akşam sıkın bir de sıcak şeyler için kısa zamanda geçer. Aynısını Bn de yaşadım maximus iyi geldi.
Hllugr Mervege maximus var sıkıyorum 2 gündür bu farenjit çok uzun süren birşey mi ya 1 haftadır geçmedi
Mervege Hllugr benim de öyle 1 hafta civarı sürmüştü ilk defa oldum ben de. İnş tez zamanda geçer. Geçmezse sağlık ocağına gidin belki antibiyotik falan verir duruma göre boşuna acı çekmezsiniz.
Alparslan2810 Hllugr öksürük için babannem bir kaşık pekmeze karabiber ekip yuttururdu boğazı yakar daha sonra geçirirdi deneyebilirsiniz
Sakura-chan Hllugr genelde faranjite farhex mi ne öyle birşey veriyor doktorlar . Ilık su iç bol bol . Nane limon falanyap
Kelebek1407 Hllugr geçmiş olsun. Pekmez karabiber karıştırıp 1 2 kaşık yerseniz öksüreginize iyi gelir. Sıcak icecekler daha çok kabartır öksüreginizi ilik için bu arada.