Woody Ferahlık veren naneli şeker sakız gibi şeyler tüketirseniz faranjit artar. Dondurma yemek gibi düşünün :) bazı pastiller hamileyken kullanılabiliyordu. Emzirme dönemini bilmiyorum ama eczacıya danışabilirsiniz (cistus mesela) eğer yine de güvenemezseniz gratiste satılan zencefil bal içerikli şekerler var onları tüketin hiç yoktan iyidir. Bazı marketlerde de oluyor. bunun dışında yaş zencefil alıp kaynatıp için içine tarçın bal vs atabilirsiniz. Özellikle gece yatmadan önce en son onu içip yatıyordum ben. Sabah da kalkar kalkmaz içerseniz biraz açılırsınız. Hatta sürekli faranjit olduğum için kış rutinimdir :) onun dışında bu süreçte ne kadar ılık şey tüketirseniz o kadar rahatlarsınız. kahve tüketmeyin faranjiti arttırır. Çok konuşmamaya çalışın bir de.
iremgg Hllugr hic korkmayin, doktor faranjit dediyse oyledir, zaten atesiniz de yok belli ki, neden korktugunuzu tahmin ediyorum ben Allah korusun.. insallah sifa bulursunuz, bebegi emziriyorsaniz maskeyle emzirin yalniz o onemli..
Hllugr iremgg faranjit dedi hafif bi öksürük ve yanma var yutkunurken öksürük ilerlerse tek korkum o işte Allah yardımcımız olsun valla oksurukten bile korkar olduk
Asl_35 Hllugr 1 talı kaşı bal çay kaşığının ucuyla karabiber. 3 4 damla limon suyu karıştırıp yiyin. Yada siyah tup içini oyun incecik iplik gibi bir delik açın içerisine 1 yemek kaşığı balı koyun sabaha kadar süzülsün sonra o balı tüketin
Mom0870 Hllugr geçmiş olsun 🌸 bal karabiber karıştırıp yiyebilirsin alerjen diyorlar emzirirken bala ama yiyenler var burada gördüğüm kadarıyla . Bazen benim de boğazım geçmiyor özellikle korona günlerinde ekstra evham yapıyorum
Selinto Hllugr eşimdede vardı aktardan günlük sakızı aldı ve tamamen geçti üstelik onun ki akut faranjitti .emzrirken çiğneniyor mu bilmiyorum bi google bakın isterseniz geçmiş olsun
Fasulyeninannesi Hllugr boğazını yormaman lazım benim çok konuştuğum zaman boğazım kuruyunca öksürüğüm azardi ıhlamur falan dene bana antibiyotik verirdi doktor o gecirirdi
Hllugr Fasulyeninannesi antibiyotikte verdi doktor ama geçmedi anlamadım bende valla psikolojik mi acaba bu öksürük iyice takintili hale geldim ya
Hunilianne Hllugr bal ve karabiber. Okulda ders anlatmaktan bana sürekli olur. Bu ikili İyi gelir. Ya da bal limon ilik su karışımı
Mervege Hllugr benim de öyle 1 hafta civarı sürmüştü ilk defa oldum ben de. İnş tez zamanda geçer. Geçmezse sağlık ocağına gidin belki antibiyotik falan verir duruma göre boşuna acı çekmezsiniz.
Mervege Hllugr geçmezse tekrar gelin demedi mi doktor. Bana öyle demişti o sprayi kullandım ve parol. Bunları kullandıktan sonra 2 günde falan geçmişti boğazım. İsterseniz tekrar gidin belki başka ilaç verir.