Ky06 Anneler, oğlum diş vaktine geldi ve oldukça huysuz. Siz kullandınız mı? kullandıysanız memnun kaldınız mı? nerden aldınız?
Betiferi34 Ky06 valla ben doğduğundan beri kullanıyorum ama hiçbir faydasını görmedim.ama siz yine de deneyin.ınstagram da kehribar_diş_kolyesi diye biri var ordan temin edebilirsini.
YK_ Ky06 oğlum 22 aylık doğduğundan beri hep kullandım hala da kullaniyorm ama sadece görsel olarak hoşuma gidiyor gerisi psikolojik kanıtlanmış bi faydasi yok😇
Deletedmom245 Ky06 bende post açmıştım bir çok kişi işine yaradığonı söyledi ki iki kuzenim de bebeklerine kullanıyor çok memnunlar bizimki de kargods yarın gelecek☺️
Deletedmom245 Ky06 https://instagram.com/kehribar_dis_kolyesii?igshid=1okpf96r8q9g4 buradan aldım canım
YK_ Ky06 aslında diş dönemlerimiz çok iyi geçti yani salya ateş huysuzluk olmadi ama kolyeden mi ona emin olamam yani
Zeliha24 Ky06 kolye aldım en güvenilir dedikleri totsandmore den aldım ünlülerin hepsi ordan alıyodu o kadar da paylaşım yapıyolardı yok şöylede böylede başta salyası azaldı kolyeden sanıyodum ama dişi çıkmadı şuan dişi çıkacak kolye var ama salyası akıyo
Zeliha24 Ky06 görümcem kolye falan takmadı çocuk 4 aylık iki diş çıkardı hiç bi sıkıntısı olmadı bizede dr 4 aylıkken dişleri çok sertlermiş diş çıkaracak dedi 8 aylık olduk diş hala yok kolyenin diş çıkarmayıda geciktirdiğini düşünüyorum bi arkadaşımda da aynısı oldu
EYN Ky06 bende bu sıralar bunu çok merak ediyorum alıp almamak konusunda çok kararsizim kimi memnun kimi değil 🤷♀️
Moci Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum salyasi kalmadı huysuzluguda Allah’a şükür pek yok tabi her bebeğe farklı tabi denemekte fayda var diye düşünüyorum
SinemTvl Ky06 oğlum üçüncü ayını bitirince kullanmaya başladım salyası kesildi bi tanıdık kendisi doğal taşlardan kolye yapıyor ondan almıştım faydasını gördüm