Alyask Kızlar bebegım 5 aylık meme mama gıdıyoruz fakat son 1 aydır fılan gece çok ıyı gündüz az emmeye başladı 5 dk zor tutuyorum memede ve ıshal mukuslu .. kan ve gaita da hıc bısey yok alerji vs.. araştırdım ve ön süt fazlalığından olabılecegını gördüm çünkü doyurucu ve yağlı sütü neredeyse hıc emmıyo 😒basına gelen var mı o yüzden mı acaba gecmıyo ıshalı yardımcı olursanız sevınırım tskler
ElifAlya Alyask olabilir. On sutu genelde aliyorsa bu durumla karsilasilabilir. Size nacizane tavsiyem onsutu sagin biraz o zman yagli sute kolay ulasir. Doktorumuz oyle onermisti bize.👼
Zeynepmesut Alyask canım bizdede aynı sorun vardı emzirme danışmanına gittim sağmana grrrk yok bi göğsünü verdiysen 2 3 sefer daha aynı göğsünü emzir meme değiştirme boşalana kadar onu emzir ben denedim hemen düzeldi şimdi bi memeyi veriyorum boşalana kadar onu veriyorum daha sonra diğer göğsüme geçiyorum kilo almasıda düzeldi
MTkutay Alyask ben bu ön süt son süt meselesini çok araştırdım ön sütten laktoz fazla bulunuyormus bebek bunu fazla alırsa bağırsak bunu tolere edemiyor bu tarz sıkıntılar oluyor tek çözümü de her beslenmede tek meme vermek memeyi tam bosaltana kadar her emmek istediğinde aynı meme verilmeli o meme bosalinca bebek talep ederse diğer memeye geçmek gerekiyor ve yan yatarak emzirmekte etkili bir yöntem
PrensSelim Alyask aynısı biz 🙋🏻♀️ Benim oğlum da 3 aylık,yaklaşık 10gündür bizde de aynısı var,sarı yapışkan kaka,tahlil yapıldı bişe çıkmadı.azıcık emip bıraktığı için böyle oluyor
ElifAlya Alyask kivamindan anlarsiniz daha beyaz oluyor son sut. On sutse daha sulu saydam gibi . Ben oyle anliyordum. Umarim anlatabildim😊
Premses Zeynepmesut canım yani ikişer ikişer mi gitmek gerekmiş?? Bir de ortalama kaç dk emzirmek lazım 🙏🏻
Bssrr Zeynepmesut ben memenin boşaldığını anlamıyorum sanırım göğüsüm hiç boşalmıyor yani emmeyi bitirdikten sonra sıkıyprum hala süt var
Zeynepmesut Premses yani en az 10 15 dk emzir diyorlar 2 sefer emzir baktın hala göğüsün yumuşamadı bidaha emzir yumuşayana kadar sonra diğerine geç
Premses Zeynepmesut peki hangi aralıklarla ..şimdi ben 2-3 saatte bir emziriyorum ..o zaman 5-6 saatte bir diğer meme çok şişmez mi ?? Bilemedim
Tazeannecik Zeynepmesut benim göğsüm hep yumusak. Pek sert olduğunu hatırlamam ama bazen acıyor. Yada kendi kendine akıyor Bi bakıyorum üstüm ıslak. Neden ıslandı ki diye düşünürken bakıyorum sütüm akmış. Bazen kızımın üstü bile ıslanıyor.
deletedmom211 Bssrr memede süt hep olur zaten öyle sıkınca hep gelir ama meme boşaldıkça daha kıvamlı bembeyaz süt yani yağlı olan süt gelir ve ilk bastaki akışı azalır.
deletedmom211 Bssrr benimki genelde yumuşak ama mesela sabah kalktıgımda üç dört saat o mememi emmediğinde biraZcık sertleşiyor emzirince yumuşuyor hatta bazen çok yumuşuyır ucunu tutamayıp sinirleniyor mama veriyorum öyle oldugu zamanlarda çok ağlıyorsa susmazsa
Zeynepmesut Zeynep1453 ücretsiz gittim ben emzirme şeklini fln gösterdi bi göğüsü bi kaçdefa vermemi söyledi kilo takibi yapıyor ona göre sütün rengine bakıyor yarayıp yaramadığını anlıyor hemen biz ondan sonra kilo aldık
cokcocuklu Zeynepmesut gittiğiniz danisman nerde adi ne ücretsiz gittim demişsiniz fiyat hakkında bilginiz var mi peki
Tazeannecik Zeynepmesut bazen sağıp dolaba atıyorum ama kızım ne biberon ne emzik almadığından boşa gidiyor. Geçen çok hastaydım. Gripten gözümü açamıyorum. Anneme bıraktı eşim. uyuyayım ben uyanırsa dolapta süt var ılıt ver şimdi emdi zaten dedim anneme. İçmemiş biberondan ağlamış annem uyandırdı. Kaşıkla denemek lazım bide