Hasaninannesi Bebeğim 3 ay 16 günlük acaba ne zaman yastık kullanicagim bebeğime. Kimisi kullan diyor kimisi kullanma kafam karıştı. Bana bilen biri cevap verebilirmi acaba
Aryasare Hasaninannesi Ben düz kafa yastıgı kullanıyorum cünkü hep sağa yattığı için kafası yamuldu 🤦♀️
ipek39ela Hasaninannesi Canım bir yaşından önce doktorlar önermiyor hatta bazıları 2 yaşa kadar, yastık kullanmak yerine yatağının altına baş tarafını yüksekte tutacak battaniye koyabilirsin ya da reflü yatağı kullanabilirsin eğimli olduğu için 🤗
Deletedmom336 Hasaninannesi ben hep kullaniyorum yoksa ustu kalin olunca uyku tulumuyla fln baş asagi kaliyor yastikla ayni seviyeye geliyor ve sadece boynunu degil omuzlardan itibaren koyuyorum
Aryasare esraeylul34 Düz kafa yastıgı kullandım ben baya düzeldi kendimde sola yatması için destekledim
esraeylul34 Aryasare benim düz de duruyo ama sola çevirince rahatsiz oluyo yataga bıraktım mi direk daha karayı ceviriyo
Ygzmomss Hasaninannesi bende uyku da kusarsa falan boğulur diye korktuğum için dhep koydum ama yok denecek kadar ince bir yastık koydum kafasını hafif kaldırması yeterli olur diye çok şükür kafa şekli güzel sadece koca kafalı benim oğlum onunda yastıkla alakası olduğunu düşünmüyorum babası kılıklı genetik 😂
Aryasare esraeylul34 Israrlı olmanız lazım o döndükçe siz tekrar düzeltin yorulup uyuyolar zaten bi zaman sonra 🙏😊