badew Doğum yaptım 2.ay adet gordum.kimisi sütü etkiler,azalir diyor boyle bı durum yasayan sütü azalan var mı kizlar
Balkokulumm badew malesefki alakası var 4 aydır adet görüyorum ve her adet olmamda sütüm azalıyor kızım doymuyor 😭
aysenurkerem Balkokulumm ilk kez sizden duydum , azalsa 2 sene adet olmamız lazım ki süt bebeğe yetsin. Regl döneminde bol bol su ve tatlı tüketmeye bak 🥰
Balkokulumm aysenurkerem benimde inanmadığım birşeydi ama bebeğimi çok gözlemledim o dönem geldiğinde huysuzluğu artıyor emmek istemiyor çişli bez sayısında azalma oluyor ama bittiğinde bebeğim normale dönüyor hatta bu konu için bende post açmıştım ve etkiler diyen çok oldu
imgesi badew yok canm hic alakasi yok bende burda ole okumustm adet oldgm gun elim ayagim birbirine dolanmsti napcam azalrsa die hic de ole olmadi
Defne_cicegim Ben bi emzirme danışmanının sayfasında okumuştum adet döneminde evet süt azalirmis adet bittiğinde süt normale donermis bende yaşıyorum aynı sorunu 🤗
Candy_liz badew kişiden kişiye değişiyor bu durum ama sağarak süt verdiğim için biliyorum bir miktar azalıyor ama bitince normale dönüyor.. Sizinki azalmayabilir korkmayın o yüzden
Mom9 badew adetin ilk günlerinde azalıyo hurafe falan değil.çünkü hormonlardan kaynaklanıyo. O günlerde daha fazla sıvı tüketmek gerekiyo