Zehrauzunoglu Bebeğim 8 aylık ve gece her uyanışında uykuya dalmak için meme istıyor 2 saatte 1, emip uyusun da artık ona da razıyım ne yapalım, ama bu durum kendılıgınden duzelıyor mu ben çok ugrastım ama yapamadım yasayan var mı
Zeyzey2019_ Zehrauzunoglu 🙄🙄🙄🙄🙄 şey sanırım düzelmiyor. 15 aylık dün gece sanırım 6 defa meme meme diye ağladı gece 12 den sonra. Yani inşallah sizin düzelir.
ftmftm Zehrauzunoglu 16.5 aylığız arada tutuyo malasef ilk diş dönemnde öyle alıştı ve her diş dönemi gece kaç defa kalkıyo blmyrm diğer zamanlarda ortalama 3 kez kalkıyo tamamiyle alışkanlık
Emirinannesi123 Biz şuan 5.5 aylığız ve öyleyiz ilerde düzelir diye umut ediyordum ama siz 8 aylikmissiniz ve hala devam ediyor öyle mi 🤔 kademeli bir şekilde kesmek lazım diye düşünüyorum 🤗
Zehrauzunoglu Emirinannesi123 hayır malesef duzelmıyo 6 aydan once daha ıyıydık hatta. Ben de sız gıbı dusunuyordum. O yuzden şimdiden her seferınde vermeyın benımkı aglıyo mecbur kalıyorum
Zehrauzunoglu Mom8 genelde boyleydı ama mesela 4 saat uyudugu olurdu dişler çıkmaya baslayınca acısı oldugu için hep emzırdım o da işte ıyıce alıstı
Mom8 Zehrauzunoglu 7 8 ay arası kızımda öyleydi gece gündüz ayaktaydik hep üst 3 dişi aynı anda çıktı öyle rahatladı şuan 9 aylık gece uykusu güzel ama gündüz pek uyumuyor
Hilayse Zehrauzunoglu altı ayını dolduran gelişimi normal bir bebeğin gece beslenmesine ihtiyacı yoktur yada bir kere rüya öğünü yaparak rahatlatilabilir. Sizde alışkanlığa dönüşmüş size tavsiyem her uyandığında meme vermeyin pispislayin
Zehrauzunoglu Hilayse zaten sorun benım bunları bılıyo olmam 🤣 6 aydan sonra gece beslemesıne ihtıyacı yok çok sey arastırdım uyku egıtımını de denedım olmadı sadece duzene sokabıldım ruya ögununu de denedım aglayarak kalktıgı için pışpışı fılan duymuyor kucakta da susmuyor meme için uyanıyor yani
Rmys19 Zehrauzunoglu zamanla düzeliyor bir kereye düşüyor benim kız da öyleydi saat başı bazen yarım saatte bir uyanır memede uydurdu ama şimdi çok şükür bazen kalkmıyor bile 9 aylık şu an kalkınca beşiği yanımda zaten bı iki salıyorum uyuyor inşallah sizinki de düzelir
Rmys19 Yatmadan bir saat önce tok tutan pirinç unu muhallebi yapıyorum içine elma az bişey pekmez koyuyorum onu yiyince kalkmıyor kolay kolay
Zehrauzunoglu Mom8 ya bızım de üst dişlerı gelıyo belli ki gunduz uykularımız iyiydı şimdi ona da kavga gurultu gıdıyo önü komple salya
anneCANan Zehrauzunoglu dişten bizde de durum aynı oğlum en fazla iki kere kalkardı emmeye şimdi saat başı uyanıyor bir ara meme reddi oldu üç gün emmedi sonra aldı o emmediği zamanlar geceleri meme almadığı için uyandı ağladı bir daha da üç saat sonra zor uyuttum emzir canım büyük nimet hep dişten yapıyor
Mom8 Zehrauzunoglu üst dişler zor oluyor. Çıkarınca rahatlar inşallah. Kızımın 2 alt 3 üst dişi çıktı üst 4.bir türlü çıkmadı arada huysuzlanıyor ama çok şükür gece güzel uyuyor sizinki de geçicidir bence sabırlı olun