neslihaalp deletedmom247 Ay teşekkür ederim benimde güneş dogum lekelerim varda tavsiye edeceginiz krem var mı ☺️
[silindi] neslihaalp annemin 10 yıllık doğum lekelerini expigment kremle geçirdik Bi dene istersen. 13 TL gibi Bi fiyatı var
deletedmom247 neslihaalp Valla biliyorrmusunuz her türlü krem denedim biolog, sinoz , hc , daha bir kaç tane daha ama etki etmedi bendee sadece limon suyunu sıktımm azda gül suyu damlattımm öyle geçti hergün sürdüm yatarkenn :2 haftaya geçtii hemde.
Zeynosmom neslihaalp kuzenim biolog leke kremi aldı ondan çok çok memnun ama içeriği temiz değil galiba onu bi araştırın
mummy alparslaninannesi21 ben farmasinin leke serumunu sipariş ettim alnımda hafif şekilde güneş lekem var onun için eğer işe yararsa yazarım tabi uzun süre kullanım gerekiyor sanırım
alparslaninannesi21 mummy benimde çil sivilce lekesi ve lohusallıkta yüzümde nokta nokta lekeler cıktı sanki ondan kullanmak istiyorum ama daha beter olur diye korkugorjm yazarsanız cok memnun olurum
[silindi] Deletedmom265 valla benimkini yakmadı sadece biraz burun kenarlarımı soydu benim. Annemde de hafif Bi kuruluk yaptı. Cildiniz hassassa ondan olabilir belki
Denizism Experiment krem doktor tavsiyesi ve yönlendirmesi ile kullanılacak bir krem evet çok etkili ama bir o kadar da dikkat etmeniz gerekiyor. Özellikle yaz aylarında cildinizi incelediği için daha fazla lekeye neden olabilir.
mummy alparslaninannesi21 inşallah unutmazsam yazarım tabi uzun süre kullanım önemli biodermanın temizleyicisini kullanıyorum leke için olan o sanki aydınlattı yüzümü bir araştırın isterseniz
Libase Bende xpigment aldım hiç bir yararı olmadı Bende ama ablamda hepsini geçirdi ciltten cilde değişiyor tabi sonra wlab kozmetik beyazlatıcı kremini aldım ilk kullandığımda kızarıklık ve çok hafif kaşıntı yaptı yüzüm tepki veriyor galiba dedim 3 gün bıraktım sonra gene devam ettim biraz rengini açtı eskisi kadar belli olmuyor en azından kullanmaya devam ediyorum 2 aylık kullanımda tamamen geçiçeğini sölemiş çoğu kişi bende 15 gündür kullanıyorum bi araştırın isterseniz