Prenss_Annesi 38gün oldu kürtaj olalı acaba normal midir hala adet olmamam yaşayn varmı bu kadar uzun süre 🤷🏻♀️
MaselS Prenss_Annesi ilk bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj olmuştum 1 ay sonra ılmuştum ama kişiden kişiye değişir demişti drmuz merak etmeyin olursunuz kısa zamanda
Solocann12345 Prenss_Annesi ben kürtaj değil düşük yaptım uzun süre regl olmadım hamile olduğumu öğrendim🤭bilemedimki şimdi
Ecrintuba Prenss_Annesi benimde bir hafta oluyo hapla dusuk yaptirdilar sonra kurtaj oldum ama kanamam olmadi sizde olmusmuydu acaba
Prenss_Annesi MaselS anladım canım teşşekürler bi akrabamızla aynı gün durdu bebeklerimizin kalbi o adet olmuşta ben bi strese girdim
Prenss_Annesi zeynepalp bi kere açtım kürtaj hakkında post oda bi 1haftayı buldu 🧐🧐 olsam rahatlarım valla 💃🏻
Prenss_Annesi Solocann12345 ya ulaşamadım kuzum doktora da netten araştrdım bi normal bi değil çıkıyor kafam karıştı
Ecrintuba Prenss_Annesi ala ala normalmi acaba olmamasi kafama tkildi bn bi doktru arm ozmn yrn tsekkur ederim canim
Prenss_Annesi Ecrintuba canım olması lazım azda olsa diye biliyorum ben neden olmadı acaba ağrın oldumu kendini çok sıcak tut ben tutmadım hastym işte belimi doğrultamıyırm bile
Ecrintuba Prenss_Annesi yok canim olmadi ama benim kurtajada icini falan hep oyup temizledik falan dediler bana hastaneden ciktim cok hafif leke leke geldi okdr baska gelmedi karnim agriyo ama olan biten yok umarim olur benimde