zumramomm balannesiii çok güldüm😂😂kızım eliyle çekiyor ucunu tutup sundurup ağzına sokuyor.bende keyifle onu izliyorum😍😍
balannesiii zumramomm benim oğlumda öyleydi sonra ısırmaya başladı😥 direndim ama istemedi 10 aylıkken emmeyi bıraktı zaten 10 ay mücadele etmiştim olsun o kdrda yeterli🥰
Hayalperest balannesiii benimki 5 ayına giricek gündüz pek emmiyor gece emiyor gündüz de sütümü sağıp veriyorum mecburen + mama veriyorum ek gıdaya gecseydik hayırlısıyla iyi olurdu ☹️
balannesiii Hayalperest inşallah ek gıda serüvenin güzel geçer canım benim oğlum pek sevmiyor hiç bişeyi zorla yiyor😢
zeynepalp 8 buçuk aylık, emerken diğer göğsümü sıkar ucunu çekiştirir, elini ağzıma burnuma sokar yanaklarımı çizer..🥰😂
Dgndrmz doruk33 bizde 11 aylıgız canım ve meme zaten oğlumun sevgilisi yani emecegı zaman gülücükler havada ucusuyo ama dıkıntı şu uykuya yatacagımız zamanda öyle yuzumu yoluyo sacımı çekiyo kulagımı çekiyo dudagıma burnuma kadar yoluyo bi ara burnuma parmagını sokmaya calısıyodu Allah ım çıldırıyorum resmen ve böyle yaptıgı için uykuya gecişimizde zor oluyo kendı uykusunu acıyo dalar gibi olunca ayagımda sallıyorm mecbur bi çözümde bulamadım