Yasmncvk06 Derincanan cok güzel hafıf bellı belirsiz ama hoş bir koku be ben memnunum musteladan şampuan pişik kremi vucut losyonu bebek yagı hep mustela memnunum
Aysenin_annesi Elifasyaa bende bir ara kullandım ve gerçekten cok uzun süre kullanmıştım hatta şampuan değiştirmişti kızımın konak sorunu vardı hala vardı içinde ve köpürüyordu Bi sorun yoktu
Elifasyaa Aysenin_annesi kafada güzel köpürüyo vücutta köpürmeyince terettüt etmiştim de içeriği temiz oldugu içinmiş saolun
Gulmrt Elifasyaa içeriği temiz olduğu için bizim şampuanlar gibi köpürmez zaten az az kullanmak lazım herşeyin fazlası zarar. Bizim 3 ayı geçti daha baya bi var
Elifasyaa Sakura-chan bendekafasını 2 kere yapıyorum yapmıyım o zaman minoris bende merak ediyorum aslında belki bu bitince onu da bi denerim oda içeriği temiz ürünlerden görmüştüm onu da
Allah-Islah-Etsin Elifasyaa canım bende köpük şampuan olanıyla saç sıvı şamp. olanıyla vücudunu yıkıyorum 4 aylık olduk ama daha dolu kutusu. Bende sıvıyı netten aldım. Gayet köpürüyor. Ama 2-3 günde bir yıkıyorum kızımı
TalentedMom Elifasyaa [url=https://hizliresim.com/BTxut3][img]https://i.hizliresim.com/BTxut3.png[/img][/url]
TalentedMom TalentedMom e bebeğin baby me şampuanı da güzel kimyasal yok içeriğinde hem de fiyatı da çok uygun yıldızlar listesinde
petitehatunn Elifasyaa Büyük şişedeki şampuan 9. ayına yeni girdik yeni bitti. vücudu için ayrı ürün kullanıyorum. Hergün de şampuanlarım ama öyle çok kullanmıyorum. fasulye kadar bile alsam yeter maksat kullanmak olsun zaten hergün banyo yapıyo
Serene Elifasyaa Bebeğinizi her gün yıkadığınızda her gün şampuanlamayın.Her gün yıkaman yetişkinlerin bile her seferinde şampuan kullanmaması gerekiyor.Saçlı derinin lipid tabakasının bozulmasına ve sağlık sorunlarına yol açıyor.Benim oğlum 19.5 aylık.ben de her gün yıkayan,her güne denk getiremezsem de günaşırı yıkayan biriyim.Ama her defasında şampuanlamıyorum,sadece su kullanıyorum.daha dün 3.şişeye geçtim.
1anne1yavru Elifasyaa hergün yıkadığın için bitmiştir canım 2 günde bir yıkayana 4 ay gitse sana 2 ay gider normal onlarak bende kullanıyorum köprüyor gayet güzel
Selinisbilir Sahika3 aynı şeyi doktorum söyledi, her banyoda şampuanlıyordum, oğlumun derisi sertleşti resmen neredeyse egzama gibi yara oluyordu, şimdi iki duşta bir sadece saçını şampuanlıyorum, zaten ne kadar kirleniyor ki bebişlerimiz
Duygusss Elifasyaa Ben eczaneden alıyorum köpürüyor, doğduğundan beri Mustela kullanıyorum, kızım şuan 15 aylık ve her gün yıkamama rağmen 2 aydan daha fazla gidiyor.