Ozge-123 Resmen bi bebek daha var gibi ya neden gitmedi zaten zayıf biriyim iyice tuhaf duruyor gidecek mi kalacak mı bu böyle var mı bilen 😑
zeynepin_annesi31 Ozge-123 6 ay oldu Doğum yapalı gitmedi canim normalde de göbekten kilo alan biriydim doğumdan sonra da cok kötü oldu igrenc bir görüntü
Deletedmom283 Ozge-123 Korse giydiniz mi? Detoks ve yeşil çay uygulayın ve mekik. Karın kaslarını güçlendirip sıkılaştırmadan sadece diyet veya yürüyüş ile gitmez göbek 💫🧘🏻♀️
Gamzem12_y Ozge-123 bilmiyorum normalde hiç göbekli bi insan da değilimdir. Umarım bilen biri bir tavsiye verir
Ozge-123 zeynepin_annesi31 ben 46 kiloyla hamile kalıp 66 yla doğum yapdım. Sanki bütün kilom doğumla gitmiş bir tek göbek kalmış gibi doğumdan sonra kalmck dye dusunyrdum oysakii
Ozge-123 Deletedmom283 normalde çok zayıf biriydim hamilelikle aldım şuan istediğim goruntudym ama göbek dışında. O yüzden sadece oraya çalışmak istyrm mekik karin bölgesi harektleri yeterli olurmu acba
Areliko Ozge-123 alt karın hareketleri yap benimde öyleydi şimdi yok diyebilirim ☺️ Ama ekmeği şekeri asitli içecekleri zararlı herseyi kestim
Halime-gcgel Bendede sezeryandan kalan göbek var onu eritmenin en etkili yolu mekik çekmektir işe yarıyor
snyck Ozge-123 normaldede balik etli bi insanim gobegim biraz vardi aliskinim ama hic korse falan kullanmadim emzirirken sıkıntıya gelemiyordum 6 aydan sonra toparlandi 9 ayda esneyen bir karin hemen toparlanmaz kafaya takmamak gerek
Ozge-123 snyck bende kullanamadım korse göbeğe de hiç aliskn değilim hep çok zayifdim belki o yüzden bu kadar taktım da 😑
elif5151 Ozge-123 acısın bşy olmaz cnm yoksa kalır Bn sezeryanın dıkısım oldugu için saramadım fazla kalmadı ama
zeynepin_annesi31 Ozge-123 bende normal Doğum yaptım göbek kalmaz diye düşünüyordum ama sanki sezeryan olmuş gibi bir göbek var
Adlk Ozge-123 bende normal doğum yaptım 4 ay oluyor hiç göbeğim kalmadı hatta gören hiç anne gibi durmuyorsun da diyor 😃doğum yaptığım anlaşılmıyormuş hiç