Aselbaby Merhaba anneler bebeklerinin adı Asel olanlar kimler doğum tarihiyle birlikte yazarmısnız merak ettim salgın gibi her iki bebekten birinde bu isim benim Kızımın ismi de Zümra Asel 9temmuz2019 doğum 😇😇😇
deletedmom247 Aselbaby Kızım olursa bende koyucam🤣 Valla hoşuma gitmeye başladıı çevremde hiç yok ben burda gördümm daha çok :))
Zeyno111 Happygirl8 Bizde Yiğitiz ama sevgili olduğumuz günlerden beri onu koyacağız nasip olursa diyorduk biz koyana kadar herkes koydu yine de vazgeçmedik 😅
Aselbaby deletedmom247 siz ilki başlatın sizin çevrenizde de olacak emin olun beni im de yoktu ben koydum baktım hoşuna giden koyuyor anlamıda güzel 👍🏻
deletedmom247 Aselbaby Benim kızım olana kadar çevremde koyanlar olur vallaa 🥺 Nasip herşeyy Allah bağışlasın prensesii❣️
Aselbaby deletedmom247 amin cümlemizimkini ama isim konusu çok karmaşık bir türlü karar verilmiyor umarım en güzelini koyarsınız sağlıkla gelsin bebeğiniz 🤗🤗🤗
Gizemegemen Hamileligimden beri en çok istediğim isimdi cinsiyet öğrenene kadar aseldi bebisimiz sonra paşamız olduğunu öğrendik 2. Yi yıllar sonra düşünürsem Asel olacak allahın izniyle🙏😅😅🤪