SeluNa Sehermrv aynen yaa, bizde içeriği iyi diye Smilac aldık, bizimkini de mahvetti. Bebelac Gold’a başladık 2 gündür bakalım, umarım bizimde geçer kabızlığımız. Artık helak oldu çocuğum. 😔😔😔
TalentedMom Sehermrv ben de öyle duydum o yüzden değiştirdim burda post açmıştım ocean 400 önerdiler onu kullanıyorum
Merveazra HonKiPonKiDoNiNo bem saglik ocaginin verdiginin zArarli oldugunu bilmeyerek 2 ay kullandim cocuk hep gazliydii demekki ondanmis:(
Sehermrv Merveazra evet bebekten bebeğe göre değişiyor ama gaz ve huzursuzluk yaptı bizde maalesef ki 😔 en kısa sürede bende değiştireceğim kurtulacağız bundan 🙂
Sehermrv Sophie8 değiştireceğim zaten en kısa sürede bilmeyerek kullandım maalesef ki bilsem asla kullanmazdım 😔
Hnd Sehermrv olsun şimdiden sonra değiştirirsiniz. Demir vitamini de kullanmadık.. Sağlık ocağının verdiği
Hnd Sehermrv onun içimde sidefer ya da myiron iyi diyorlardı elmalı oldupu için myrion aldık ama daha başlamadım kullanmaya doktorum 6 aylıkken kullanırsınız demişti.. Şimdi de ek gıda kabızlık sorunsalı var daha nasip olmadı vermek
Sehermrv Hnd bizim daha baya zamanımız var demir ilacı için ama ilacın ismini kaydettim teşekkür ederim 😊