Glysshn Sehermrv sağlık ocağının verdiğini kullanmadım eczacı arkadaşım içeriği en temiz ocean dedi doktorum da kullanabilirsin dedi
CatBoy Sehermrv sağlık ocağının verdiğini paraben içerdiği için kullanmadım. Wellcare d3 kullanıyorum fiyat olarakta uygun ☺️
Metesmom S_ezel Yok canım eksik açıklamışım kusura bakma. 3 damla veya 1 fıs iki şekilden biriyle verebilirsin.
S_ezel Metesmom Tamam canım pazartesiden itibaren ben de başlayayım, benim bebeğime de iyi gelmiyor diğeri. Çok teşekkür ederim.
Alinsmom Sehermrv icerdeki paraben cok dusuk miktarda ama uzun sure kullanimi zararli olabilir.ocean kullaniyoruz biz 40 tl fln ama bayaa uzun gidiyor fiyati cok uygun olarak dusunebilirsiniz hem temiz icerik iciniz rahat olur
SeluNa Sehermrv bizde bugün Hipp ve Smilac kullandıktan sonra Yorumlara dayanarak Bebelac Gold aldık, umarım bende bebeğimde memnun kalırız. Kızım kakasını rahat yapar artık 🙏
Sehermrv SeluNa bende başta sma ve similac denedim sma yine fena değildi de similac bebeğimin sindirim sistemini mahvetti sonrasında doktor önerisiyle bebelac gold aldık şu an çok memnunum ben sizde memnun kalırsınız umarım bebeğim severek içiyor bir de 😃
SeluNa Sehermrv aynen yaa, bizde içeriği iyi diye Smilac aldık, bizimkini de mahvetti. Bebelac Gold’a başladık 2 gündür bakalım, umarım bizimde geçer kabızlığımız. Artık helak oldu çocuğum. 😔😔😔