momyshark1 Nasil boyle bir ihmalkarlık yaptim bilmiyorum yeter diye düşündüm oglumunda surekli kaka yapası tuttu ve bizim sadece 2 bezimiz kaldı pazartesiye kadar ne yapabilirim kizlar 😫🤦🏼♀️
Mehmet-22_efe momyshark1 hastane kantinlerinde filan olur oralar açık olur ama gidebilmk sıkıntı işte
Janss momyshark1 Nöbetçi eczaneyi arayıp sorun, yoksa depodan temin edebilirler. Yürüyerek gitmeye izin veriliyor çoğu zaman, acil çağrı numaralarına ulaşıp yönlendirme alırsınız ona göre. 😌
Zeynept momyshark1 market yok mu yakında gide bilirsiniz benim eşim geçen öyle gitmişti. Polis sordu nereye gidiyorsun dedi bebeğe bez alıcam arabayı bırak öyle git demiş
Seutfu Zeynept valla polisten polise de fark var 🤣 gecen hafta ablamlarin bitti polisi aradik ne yapalim diye. 7 saat kalmış yasağın bitmesine idare etsin dedi. Yigenim 1 yaşında nasil anlatabiliriz idare etmesi gerektiğini 🙄
Janss momyshark1 Çok enteresan, ceza uygulanır nöbet terkedilirse. Yasağa özel bir durum mu acaba? Gündüz aktifleşir belki tekrar. Vefa hattına danışın bir de en azından ne yapabilirsiniz fikir verirler.
Aseltos momyshark1 saat 3 e kadar eczaneler nöbette oluyor. Saat 3 ten önce arayın derim😍 ay çok zor bir durum ama şöyle de düşünebilirsiniz eskiden bez mi varmış😬 yıkayın gitsin yastık kılıfı falan varsa evde eski😍
SnmMnss Arabayla da izin veriyorlar canım biz aldık bebeğimiz var süt yetersiz geliyor mama almamız lazım ama market uzak arabayla çıkmamız lazım dedim izin verdiler
momyshark1 Zeynepalya_ve_annesi yok canım ankaradayim ben Ayse-1987 156 yımi aramam lazım esim evde ama benim izin verirlerse gider bulur bi şekilde
Ayse-1987 momyshark1 vefa ekibini ara 156 yada 112 Bez iste alıp geliyorlar geçen haftada ben yaşadım 65 yaş üstüne bakıyoruz dediler 20 yaş altı bebeğim var tekim deyince getirdiler sagolsunlar 👍👍👍
bluem momyshark1 int siparis ver direk geliyor dolap uygulamasina bak anneler ordan sariyor acil odlugunu y.iciyle gndemresini iste bir gune gelir yada nobetci eczaneye gtceksin
SnmMnss momyshark1 evet canım önce 155 aradım onlar bağlı olduğumuz karakolu aramamızı istedi arayıp durumu anlattım izin verdiler şehir içinde çok gezmemek şartı ile marketlere gidebileceğimi söylediler bulana kadar