Htcsnc Elfida-10 videoyu izlemedim bile çünkü ordaki adam kimyager bir doktor değil. Ve altı aydan önce su bile verilmemesi gerekiyor
Elfida-10 Htcsnc eğer mama veriliyorsa ağız temizlensin diye verilebilir herhangi bir sakıncası yok. İşinize gelmedi mi omo o doktor doğolll demesini biliyorsunuz, doktor olsa hangi bahanelerle karşımıza geleceksiniz merak ediyorum
Mehmetaslan reinamm valla şekerim tak dese yapardın sana daha tak dememiş 1 çay kaşığının yarısı tuttumu dersen misss oldu verdiğün ilaçların içeriğinde neler olduğunu ne kadar biliyorsun
cevikoznur95 Duyguerkac ben kullandim hem kendim hemde bebege icirdim doktorum günde 1 çay kaşığı icirebilirsin demişti benimde oğlum çok gazliydi şimdi 3 aylık gaz sıkıntısı kalmadı kolay çıkıyor
Askvebebek Duyguerkac gaz damlası alsana bacım sen kimyonlu suyu sen iç sütünden gelsin ona . biogaia ve simp damlalarını al 3 aya kadar bırakmadan kullan
Duyguerkac Askvebebek damla kullanıyorum ama herhalde sizin dediğiniz gibi yaparım değiştiririm damlayı
Mercan722 Duyguerkac canım rezene çayı al hem gaz sancılarına iyi hem süt yapıyor hem zayıflatıyor. Çok faydası var.
Mehmetaslan Duyguerkac sen bilirsin canım internette çok gaz yapacağı uazıyor ama tersine yavrum rahatladı
reinamm Mehmetaslan allah akıl fikir versin. Kendi keyfiniz için ufacık bebeğe soğan içirmek nedir. Yazık