Zeynikk Burak27 Chicco aldım bebeğim daha küçük kullanmadım ama kullananlar çok memnun banada önerdiler
vize25 Burak27 comfymax lux kullanıyorum . Tekerlekli olduğu ve güvenli olduğuna inandığım için tercih ettim.
Merlival Burak27 beklentinize bağlı bence ben e bebekten aldım modelini bilmiyorum aöa 75 tl idi fiyatı hatta A101 de aynısı geliyor 50 liraya gayet iş görüyor🤷🏻♀️
Hilalcim Joie mimzy snacker. Ebebek’te fiyatı uygundu. Daha yeni kullanmaya başladım ama yeterli sanırım, çok da para vermeye gerek var mı bilemedim o yüzden
Makarna_kulak Burak27 chicco polly 2 start yatay pozisyonda da kullanilabilme özelliği olduğu için mutfakta iş yaparken çok kullandım 4. Ayından itibaren tekerlekli olması boyunun ayarlanabilmeside bence avantaj çok memnun kaldım iyiki almışım tavsiye ederim
Duuyguum Makarna_kulak yatar pozisyonda kaç aya kadar kullanabilir acaba bende bu modelden almayı düşünüyorum
Makarna_kulak Burak27 evet canım fiyatı pahalı ama çift minderli çift masalı yani masa üst katı çıkıyor temizlenmesi colay boyu ayarlanabiliyor en önemlisi de 3 pozisyonu var yatar oturur gibi çok kullanışlı yinede araştır bütçenede uygun olması önemli gönlüne göre olsun 😘
Eselnef Burak27 ben joie aldım kaba ve tasıması zor geldi ağırdı.. letgoda sattım sonra gittim e bebekte en uygun olanı aldım 80 tl gibi bir seydi en hafifi süper is görüyor😄
Aselks Ben baby me kullanıyordum memnun kalmadım cok yer kaplıyordu simdi kraft gurme aldım cok memnunum aşırı kibar
Vebum Burak27 ikea antilop kesinlikle 😊 hem uygun hem kullanışlı içine destek minderinide alırsanız memnun kalırsınız👍🏼
cocomelon Burak27 prego fiyatıda çok iyi kaliteside ama durumun varsa chicco en iyilerinden ben o dönem kızım biraz kurtlu oturmaz boşuna para gider diye almadım ama pişman oldum pregoda güzel
Meryy Burak27 bence abartılı.biseye gerek yok inanın bana. E bebekten aldık 70 lira bişe. Cok memnunum