Bernaaa Mermaid benim sütüm var ama kızım doymuyor canım 3 ay 5 günlük bu ayda 350 gr alinca piriinc unu versem mi acaba dedim hani bu arı mamanın pirinc unu mamasi var ya onu yapsam cok koyu degilde mama gibi akışkan yapsam olurmu ki ?
Bernaaa Eylul2018 benim kızım 3 ay 5 günlük canım arı mamanın pirinc unu maması varya onu versem olurmu ? Koyu kıvamda degilde Hani mama gibi akışkan yapsam. Olurmu ?
Eylul2018 Bernaaa bence daha erken canım bi ay daha bekle derim. Ben pirinç ununa 6 ayda başladım. O aylarda sadece yoğurt veya meyveli yoğurt püresi veriyordum. Az miktarlarda
Ricitos Bernaaa merhaba.. merak ettim kilo almıyor dediniz ya.. Kaç cc anne sütü ile kilo alımı bu kadar acaba? Benim oğlumda haftaya 3 aylık olacak, sütüm yok denecek kadar az, hiç doymuyor :(
Esma4242 tubatayfun ahahah inanır mısın şuan bende şoktayım 😂😂 kendimi yedim kaç gündür bu kadar anne sütüyle nasıl oluyor diye😂😂
Eylul2018 Bernaaa 5 aya yaklaşırken vermeye başladım ben.. 6 aya yaklaşırkende çorbaları denedim ve devam ediyorum
Bernaaa Ricitos canım ilk aylarda 90 cc sagmıştım ama şu sıralar hiç sagmadım ama kızım doymuyor kilo alıyor ama az almış ay gecen ay iyiydi kilo alımı