Mmd_Dilara Kızlar uygun fiyatlı güzel temizleyen bulaşık deterjanı arıyorum. Siz hangisini kullanıyorsunuz ? Fiyatı nedir?
xfundaaa Mmd_Dilara ben bimin tuzu parlatıcısı tabletini yada toz olan deterjanları kullanıyorum el bualsik deterjanı ise fair
Thesra Mmd_Dilara Elde yıkamak için mi bulaşık makinesi için mi? Eldeyse fairy platinium kesinlikle Bulaşık makinasında finish tercihim
Zerr Mmd_Dilara evet ama finish kullandım güzel yıkamadı, hakmar marketin bi markası Var onu Aldım o da erimedi tablet valla hiç sudan geçirmiyorum fırın borcamlarını bile gerçekten tertemiz yıkıyor kurumuş salçalı yemek artıklarını
Mmd_Dilara xfundaaa tabletini kullanıyorum bende ama iyi temizlemiyor leke bırakıyor makinemde yeni eski olsa makinede sıkıntı diyeceğim
Mmd_Dilara Thesra finish fairy piyasada fiyatları cok pahalı değil mi sürekli tükenen bir ürün fazlaca para gidiyor sanki onlara
Birkoalaanasi Fairy’den başkasında makinam iyi yıkamıyor. İndirdikleri takip ediyorum 100′lü olanlar bana 2 ay yetiyor 🧜🏻♀️
Mmd_Dilara Birkoalaanasi genellik fairy diyor evet bende indirimleri takip edeceğim o zaman . Nerede indirim oluyor daha cok online mı alıyorsunuz marketten mi?
Thesra Mmd_Dilara Evet fiyatları genel de pahalı oluyor.Ben diğerlerini denedim ama en çok bunlardan memnun kaldım indirimlere denk geliyorum genel de o zaman alım yapıyorum özellikle el deterjanında farklı bir şey kullandığım da alerji yapıyor🤷🏽♀️
Birkoalaanasi Mmd_Dilara n11 trendyol nere denk gelirse bitmesine yakın bakıyorum. Kargoda bedava oluyor.
Almirenaa32 Mmd_Dilara Ben Fairy Platinum Kullanıyorum. Ama siz uygun fiyatlı arıyorsanız Bim’deki Desto’yu önerebilirim.