07Filizkus07 annediyebiri açıkcası bana kalsa ben sadece karadutun kendisini yedirme tarafdarıydım ama yemedi bende reçelini yaptım öyle yediriyorum işte birde bu aldığım karadut özünden veriyorum ilk başta tuhafına gitti ama sonra alıştı şuan sıkıntımız yok çok şükür
elmalikurabiye ggzmkrcc karadut surubundan ziyade dogal karadut ozu yada pekmezi alsaniz daha iyi sanki
ggzmkrcc 07Filizkus07 aslında kansızlığımız yok ama kahvaltı yanında verebilmek için almayı düşündüm neticede başka faydaları da var diyerekten
ggzmkrcc 07Filizkus07 şimdi sayfada gördüm karadut özü ile keçiboynuzu özü 99₺ kargo ücretsiz kampanya vardı onu aldım
07Filizkus07 ggzmkrcc inşallah faydası olur canım benim allah hepimizin çocuklarına şifa versin inşallah 😍
Sakura-chan Hoz34 ağıziçi yarasına - bağışıklığa - kansızlığa falan iyi geliyor . 6 aydan sonra yarım çay kaşığı veriyordum. 2 aylıktan sonra parmağıma damlatıp ağzına sürüyordum
Anneumudu ggzmkrcc bir çaybardagı sıcak suya bir tatlı kaşığı olarak koyuyorum. Ilıyınca veriyorım hergün. Alalı 2 ayı geçti henüz yarısı duruyor bizde içiyoruz tabi
ggzmkrcc Anneumudu kullanım şekli üstünde mi yazıyor? Ilık su olmazsa olmuyor mu yani içme suyuna mesela
Gkhnn71 ggzmkrcc makarna vitmadan aliyorum ben bütün urunleri instagram sayfasını inceleyin çok güzel ve organik
Pcoslubiranne ggzmkrcc eylul ozturkun önerdigini aldim bende tadi cok guzel hepimiz biree kasik iciyoruz oglum sulandirilmis sevmedi kasikla.yiyor.Hemen bitmiyor zaten uzun sure gider.
deletedmom719 07Filizkus07 merhaba benim bebeğimde de kansızlık çıktı. Dediğiniz yere baktım güvenilir şekilde alabilirim değil mi. Kansızlığa iyi gelir inşallah sırf onun için alacağım
07Filizkus07 deletedmom719 ben memnun kaldım canım herkezin bebeği farklı yapıdadır ama bu karadut özünde zararlı bişey yok illaki faydası olur inşallah
Anneumudu ggzmkrcc üzerinde yazıp yazmadıgını hatırlamıyorum tercihe baglı ben kendim soğuk suya karıstırıp içiyorum serin serin😁
Saecn ggzmkrcc köyceğiz yöreselden alıyorum devamlı olarak. Şekerli oldugunu düsünüp bizzat arayıp bilgi aldım testten geçmis, katkı maddesi yokmuş fiyatı da çok uygun 👍