Dmt-01 Misskokulum bioderma atoderm krem alerji doktoru önermişti benim kzıımında kollarında ve göğsünde vardı bioderma büyük oranda iyileştirdi günde üç kez kullanıyorum
Ozge23 Deletedmom148 aynen maalesef aylarca tuttum kendimi yemedim ve gözle görülen bir iyilesme oldu
Misskokulum Gulsum71_ bildiğim kadarıyla kortizonlu evde var su an ama son çare geçmezse sürerim çok teşekkürler
Kuzeyimmmm Misskokulum biodermanin urunlerini kullanıyorum nemlendirici ve vücut şampuanı memnunum doktor önermişti bi araştırın isterseniz l
kyrm Misskokulum tek basına hıc bısey yapmaz lacoderm bacoderm olmadan hıc bırsey yapmaz soner gıbı olur tekrarlar
Burcuervaada Misskokulum bilgim yok ama dr umuz bize test yapmadı bebeğimin cildine bakarak söyledi bence siz iyi bi cocuk dr una gidin süt alerjisi ise mamasını değiştirecek eğer sizi emiyorsada size de diyet verecektir.
MelihAsk28 Misskokulum Merak ettim bebeğinin yüzü ne durumda şuan ? Oğlumda da aynı bu şekil geçmedi bi türlü hala mustela stelopia kullanıyorum ama ne fayda 😔
Misskokulum MelihAsk28 arada böyle çok kızarıyor sonra tekrar sönüyor su an minnacık. Var nemlendiriyorum sık sık