benım oğlum atopik çok ileri derece kalıcı egzamaya dönüşebilir dendı yara yerine sabah aksam bacoderm sürün birde lacoderm 2-3gune kalmaz tamamıyle bu yara gececektır vucuduna dıkkat edın en mınık kızarıklıgı bıle es gecmeyın lacoderm surun vee yara gecınce tum vucut dahıl yuzune “laroche lipikar baume AP plus” nemlendırıcı losyon surun özellıkle banyo sonrası hergunde kullanabılırsınız ve emzırıyorsanız abur cubur çıkolata yanı paketlı herseyı kesın yemeyın sutunuzden bebege gecıp alerjı yapabılır ben de yemıyorum 20aylık oğlumada yedırmıyorum bır tane kucuk bon bon denılen renklı akıde sekerlerı varya ondan bır tane bıle yese anında dokuyor ılerı gıtmeden kontrol altına almak cok cok öenmli siz bunları deneyın inanın gectı dıe yazarsınız bana bemlendırıcı olarak mustelada kullandım fakat la roche kadar ıyı gelmedı en ıyısı laroche bıraz pahalı ama napalım mecburuz cabucak duzelır inş çok zor ben 1yıkdır ugrasıyorum dokuntuyle kızarıklıkla kasıntıyla artık o kadar kasıyordukı vucudunu kanatıyordu tırnak ızlerıydı hep özellıkle banyoda altını acarken gıyınıkken o kadar kasıyıp kanatamıyordu tabı yanlş anlaşılmasın