Alyaninannesii Selamün aleyküm hanimlarr. Bebeğim 27 günlük premature bir bebek şuan 3 kiloyu geckin. Sütüm yetmediğinden dolayı mama da kullanıyoruz Aptamil 1 kullandık bitirdi kabızlık oldu. Bugün sma aldım ama kafam çok karıştı e bebekten aldım otripro yazıyor goldu falan da varmış sanırım. Kullanan var mı kilo aldıran bir mama istiyorum 😑
Kzcm Alyaninannesii cnm bizde aptamil bebelac kullandık kabızlık yaptı ikisi de. Kabızlık sorunu için doktora gittiğimiz de Doktor bize hip combiotıc kullanın dedi. İlaç da verdi ilacımz bitti kullanmıyoruz artk..mamadan memnunuz. İnşallah kabızlık sorunundan bir an önce kurtulursunuz.
serenea Alyaninannesii kızıma doğduğundan beri sma gold kullanıyorum premature doğdu 36 haftalık 2930 gramdı, şuan 3 aylık 6700 gram ☺️ Kilo alımı da sağlığı da gayet iyi gaz ve kabızlık sorunumuz da olmadı ben tavsiye ederim ☺️
Alyamomm Alyaninannesii benim kızımda 23 günlük malesef emmediği için mama kullanıyoruz sma aldık gold olandan çok şükür kabızlık gaz sıkıntısı yaşamadık şuan memnunuz
Alyaninannesii serenea baya iyiymiş 😁 maşallah size. Peki Gold ne benim aldığım ne anlamadım. Üzerinde yeni geliştirilen protein birseyleri yazıyor ama anlayamadım. Gold da yoktu e bebekte
Alyaninannesii serenea bir de canım acaba bir aylıkken kaç veriyordun. Benim kızım 60 anca alıyordu Aptamilde 90 ml vermem gerekiyordu. Smanin kutusuna baktığımda 120 vermem gerektiği yazıyor ama imkanı yok nasıl yiyecek
Dilarasaka Alyaninannesii canim bizde hipp kullaniyorduk gecen gun bende e bebekten sma optipro aldim yeni cikmis bu gelistrilmis haliymis sma gold almistim daha once balik kokuyordu bu oyle degil insallah memnun kaliriz iyi gelirse bebegime bununla devam edicez bizde
serenea Alyaninannesii canım kutudakine bakma sen benim kızım iştahlı bi bebek doğduğunda 30 la başladık 1 aylıkken falan 60-70 içiyordu şimdi 120 içiyor daha 3 ay 15 günlük şuan
Alyaninannesii Dilarasaka hiç verdin mi tepki oldu mu? Ben şuan Aptamil bitene kadar iki mamayı sırayla vericem. Doğru mu yapıyorum acaba canım
Dilarasaka Alyaninannesii 2 gundur kullaniyorum bi sıkıntı olmadi suan icin elimde hipp kalmisti hem ondan hem ondan veriyorum canim
Alyaninannesii serenea valla öyle görünce zar zor 90a çıkarttım 4 saat önce 100 içti 4 saat uyudu şimdi 90 verdim fazla gelmez sanırım??
Betulserce serenea bebeğe göre değişiyor tabi benim ki bi buçuk aylık ve 120 ye koşuyor ben mani olmaya çalışıyorum 😞be hiş bir mamadan memnun kalamadık gaz ya da kabızlık çektik. En son arı mama 12 vitamin 6 minerale geçtim rahatladı gibi biraz
serenea Alyaninannesii saat uzadıkça aldığı miktar artabilir içebiliyosa ver ben öyle yaptım hala bazen 90 bazen 100 bazen 120 alıyor
Alyaninannesii [silindi] içti suanlik bir sıkıntı çıkmadı Aptamilde daha çok kıvranıyordu gazdan sanki. Yarın anlarız nasıl olduğunu
Mtg Alyaninannesii mama kullanan cocuga neden ekstradan su veriyorsunuz ki mama zaten suyla hazirlaniyo esim sordu doktorumuz oyle demisti her kafadan ses cikiyo siz dr sorun bence benimde premature dogdu onlar ilgiye ve ozene daha cok ihtiyaci var
serenea Alyaninannesii yok canım daha dün doktora sorduk kesinlikle vermeyin dedi en az 5 aya kadar yok su dedi, hatta mamayı neyle yapıyosunuz oda su dedi
Alyaninannesii [bilinmeyen] ona da doyurmuyor diyorlar canım ya. Doktorlar hep sma diyormuş ondan aldım ben de