aaaa Kizlar kizim 4 ay 9 gunlük 1 haftadır ek gidaya basladik mama ile beslendigimiz icin.doktormz meyve pureleri ile baslamami syledi.gazli ildugumz icin yogrt 5 aylik olnca baslicaz dedi.sorum şu kizima muz versem agir gelirmi acaba.aranzda veren varmi 4 bucuk aylik bebekleerinize neler veriyorsnz
ilknurcelik aaaa hergün azar azar arttırarak hergün verirsen kabız olmaz. 2-3 çay kaşığı ile başla sonra arttır
aaaa Can bebegimin metobolizmasi cok iyi calisiyor.dogdugindan beri yapmadigi gunumz yok.ama muz kabz yaparmi blmiyt🤔
aaaa Belgin canm gaz olmuyomu.yogrt gaz yapiyo bze.cok gazli kizim.acaba tek muz versem ceyrek muz bisey olrmuuu
EsengulCanL Arkadaşlar ek gıda için 4 5 ay çok erken hele bi de muz. Muzun içinde çok fazla şeker var 9aydan önce vermemek gerek 6 aydan öncd lütfen ek gıdaya başlamayın
KubraurganAlper Valla bnm kızım da 4ay 13 günlük ve bn 4 5 kere muzu bildiginiz yalatyorum ve kızım çok seviyor görünce heycanlanyor.. eskiden onu verme bunu verme diye bir sey mi vardı yoktu ..
aaaa bnde bu kadar erken ek gida verme meraklisi degilim ama kizim anne sutü almiyor.mama ile besleniyor.ve ek gidaya gecmem gerektigini doktorumz soyledi.doktordan iyi bilecek degilsinz ya.burda sadece veren arkadaslar varmi diye sordm.ek gdaya gecip gecmemi degil.
Belgin aaaa bizim fazla gaz sorunumuz olmuyo sorun olmadi ama bebeginiz gazlıysa vermeyin tabi 6 aylik olana kadar
DerenGrkemYetiker aaaa cAnım bizim de durumumuz senle aynı sadece mama alıyoruz 4.ayda ek gıdaya başladık. Doktorumuz muzu 6.ayda vermeye başlamamızı istedi. Şu an 6 ay 7 günlüğüz vermeye başladık 5 gündür.
Gecesmom Biz anne sütüyle besleniyorduk fakat ilk kez regl gördüm ve sütüm inanılmaz azaldı bazen yetip bazen yetmiyordu denemediğimiz mama kalmadı hiçbirini oğlum almayınca ek gıdaya başladık 4. Ayda. Şuan 4 ay 24 günlüğüz. Muz henüz vermedim kabızdan korkuyorum ama doktorumuzda birşey söylemedi sorsam iyi olacak. Ama başka şeylerle karıştırıp verilirse yani içinde az muz olursa sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Yada bir kaşık zeytinyağı içirilirse ardından yine kabız olmaz. Şahsi düşüncem tabi her bebek farklı
DurununAnnesi Gecesmom bende 4ay 14gunlulken regl oldum sütüm azaldı evde püre felen yapıyorum.neden bu kadar erken regl olduk.