Zeynonunannesiiiii 5 aylık kızım var bikaç gün dür sürekli mızlıyor elini kulağına götürüyor gaz problemine devam ediyor kayınvalidem Kulağına süt damlat, karnına çörek otu yağı sür birazda içir dedi yapan varmı
Haribo42 Zeynonunannesiiiii ben yaptim cok faydasini gordum oglum tam 5 aylik civarindaydi eli kulagina gidiyodu hepp ve ayni cok gazliydi corek otu icirmedim ama dun bi arkadas doktoruna sormus 3 damla seklinde veriyomus masaji cok yaptimm
Erencinarinannesi Zeynonunannesiiiii ilk kez duydum bence anne sütü kulakta enfeksiyon varsa beslediği için artırır iyice
Ceydakoruc Zeynonunannesiiiii ağrıyan sızlayan yere asla anne sütü damlatılmaz yapanlara uymayın siz yapmayın. Anne sütü tamamen yararlı şeylerden oluştuğundan dolayı yaraya enfeksiyonlu yere damlattığınızda orda ki zararlı bakteriler anne sütünde ki yararlı bakterilerle çok çabuk üreyip çok daha fazla kötü sonuç alırsınız. Doktorlar bağıra bağıra yaraya anne sütü damlatmayın diyor. Gözü çapaklanan bir bebeğe annesi gözüne süt damlatıyo ve bebek daha küçücükken kör oluyo. Yapmayın sağlık ocağına götürün hiç olmadı aile hekiminizi arayıp ilaç yazdırın
Mucizemsinsenn Ceydakoruchkx göz doktoru eğer bebeğin gözünde çapak olursa sütünü damlat demişti öyle bı sorunumuz olmadığı için yapmadım ama bunu uzman bir dokyor söyledi
Ema Zeynonunannesiiiii hangi çağda yaşıyoruz onlar eskidenmiş biz böyle büyüttük diyorlar Allah’a emanet büyütmüşler doktor yok bilgi yok şimdi doktora bilgiye ulaşmak kolay herkesin dediğide yapılmamalı bence sonuçta sizin bebeğinizin sağlığı önemli
Merve43 Zeynonunannesiiiii hayır damlatmayin eğer enfeksiyon varsa süt daha da besler bakterileri enfeksiyon yoksa da olmasına zemin hazırlar doğru degil
Si_se_ta_be Zeynonunannesiiiii Doğduğundan beri süt tuz koyuyoruz kulağına eğer ağrıyorsa . Siz bilirsiniz nasıl istiyorsanız öyle yapın ama çok rahatlatıyor bebeğimi.
Si_se_ta_be Zeynonunannesiiiii Kendı sütünü ile tuzu karıştırıp ama yıne önce bi sor öğren. Zararı varmı yokmu diye.
Deletedmom146 Zeynonunannesiiiii bence bebeklerin kulağına burnuna özel ilaçları hariç hiçbir şey damlatmayın
Mom107 Zeynonunannesiiiii yapmayın geçen tv dr biri bu konu hakkında konuştu enfeksiyon varsa dahada kötü gale getirebilirsiniz dedi üstelik kulak enfeksiyonu varsa bu küçümsenecek bir durum değil dr unuz ne öneriyorsa onu yapın
Nuurrr Zeynonunannesiiiii bebeğiniz diş çıkarma döneminde olabilir. En sık görülen belirtilerden biri kulaklarla sık oynamadır. Kulağına bişey damlatmanız onun hiç bir işine yaramaz ne yazık ki 🤷🏼♀️
Zeynonunannesiiiii Nuurrr elini sürekli ağzınada götürüyor ama salya akmıyor bikaç gündür çok huysuz sürekli mızıldıyor
Nuurrr Zeynonunannesiiiii illa salya olması gerekiyor, her bebekte farklı belirtiler oluyor. Hem kulağıyla oynayıp, hemde ağzıyla oynuyorsa tamamen diş belirtisi gibi 🙄