Mevara Monaroka ben alıyorum. Sadece biraz daha büyük alın kıyafetleri. Kızım zayıf olduğu halde büyük alıyorum
Pelo_00 Monaroka Ben neredeyse kızımın bütün kıyafetlerini ve diğer eşyalarını e bebekten aldım ürünleri kaliteli çok memnunum.
sokomel ben beğeniyorum kullanıyorum. karantina öncesi mağazasından da alırdım ama geçen üç tane yelek aldım 3 aylık. bir tanesini 3 yaş göndermişler. daha 2 aylık olmadık 3 aylık yelekler anca oluyor. büyük almakta fayda var.
Poyraz-bebek21 Monaroka benim bebeğim 6ay 10günlük daha gecen hafta sipariş verdim zıbın kısa kollu tişört sort falan normal boyutlarda bir bebek zıbınları 1yaş sipariş verdim ona rağmen giyeceği max 1 en fazla 1bucuk aydır . Tavsiyem 1.5 yaş için sipariş verin pişman olmazsınız
Gdogru Monaroka boyu uzun olduğu için önce gidiyor mesela 4 aylık ama ben 3 aylıktan beri 6 aylık giydiriyorum
Kuzumveben Monaroka guzel urunleri ben magazasindan alisveris yapmistim ozellik citcitli zibin yani atletleri cok uygun fiyatlari ve pamuk %100 bu yaz yine alacagim,kiyafetleride guzel
Deletedmom196 Monaroka çok acil lazım bişey yoksa ben sizin yerinizde olsam almam biraz daha beklerim. Sadece zıbınları filan güzel