Can-oglum Tatlış annenler oğlum 1,5 yaşına girdi ama ben verdiğim kiloları geri almaya başladım 🙈şuan 66 kiloyum ve çok rahatsız etmeye başladı. Kilo verenler nasıl başardı neler yaptı neler yedi 😊😊
Gamzedemirbas Can-oglum nasıl kilo verdin canım benim kızım 2 buçuk aylık vermek istiyorum ama sütüm azalır mi diye korkuyorum
Deletedmom819 Can-oglum hiç birşey yapmadım🥴 biraz yamuldum 55 kilo oldum bu ara yine verdiğimi düşünüyorum😒
Aryasare Can-oglum Benim yapım gereği kilo durmuyo bende 45 kiloyla hamile kaldım 65 le dogum yaptım dogumdan 1 ay sonra tekrar 45 kiloya düştüm 😏 Biraz kilo kalsaydı iyi olucaktı iskelet gibi geziyom evin içinde 😬
Derin17 Can-oglum ben gibi kendiliğinden 1 gram bile veremiyorsanız kesinlikle emziren anneler için olan diyetler den yapabilirsiniz, 4 ayda öyle atabildim 17 kg. Sağlıklı beslenmeye geçince daha kolay veriyoruz normale göre 👌🏻
Can-oglum Gamzedemirbas hiç diyet yapmadım emzirirken hatta herşeyi yiyordum kendiliğinden gitti kilolar ama şimdi zaman geçtikçe almaya başladım canım ya aslında bol su ve emzirmek verdiriyor
Can-oglum Cerarfmet ayy içiyorum ama bazen unutuyorum benim şöyle güzel bi programa ihtiyacım var yoksa çok zor ya 😭
Can-oglum Deletedmom819 Yaaa evlenirkenki kilom keşke o zamana geri dönebilsem hiç birşey yapmadan direk mi verdiniz peki kiloları
Deletedmom136 Aryasare 45 kilo asla olamam kendimi öyle hayal edemiyorum bile acaba olsam nasıl olurdum ah ah 😂
Toprakbrsn Ben günde her gün 6 litre su içiyorum sütüm de olsun diye baya verdim birde bebeğimde sut alerjisi var diyetteyim 20 kilo gitti şükür. Hergun düzenli olarak içtim sizde icin bol bol
Drindniz Toprakbrsn aynen bizde de çoklu besin ve süt alerjisi var hamile kalmadan önce 62 kiloydum hamileliğimi 70 le bitirdim ulan kızım 5. Aya girdi 58 kiloyum
Can-oglum Toprakbrsn aynen canım benim bebeğimde süt ve yumurta alerjisi vardı 1yaşına kadar bende diyetteydim yavaş yavaş açtım sanırım O zaman kilo almaya başladım.keşke o kadar su içsem nerdeee İnan gün içinde su içmesem aramam çok kötü birşey ☹️
HamzaaaSelimmm Toprakbrsn merhabalar ben doktora gidemiyorum ama bebeğimde süt alerjisi olduğunu düşünüyorum çünkü yüzünde dermatitler oluyor, özellikle uyurken ağzına mide suyu geliyor, hırıltısı oluyor zaman zaman. Diyetiniz nasıl oluyor acaba yazar mısınız?
Mihr Toprakbrsn süt alerjisi oldugnu nasıl anladınız acaba , belirtileri nelerdi? Bizede doktor bugun 15 gunluk sut we yumurta dieti werdi bakalim ondan mi mukuslu kaka:(
Can-oglum Aryasare eminim böyle de çok güzelsinizdir 😊 benim eşimde biraz versen iyi olcak diyor artık kıyafetler bile olmuyor 🤣
Can-oglum Derin17 aynen öyle grm düşmüyor kilolar internet üzerinden mi arattırdınız yoksa sosyal medyadan mı
Toprakbrsn Can-oglum ama bol bol içmen gerekiyor canım su içme hatırlatıcı uygulamaları var . Onları yükle
Derin17 Can-oglum diyetisyen listesiyle verdim ama instada şekersiz 21 gün, fit_33 sayfaları var hemen hemen aynı diyebilirim