cokcocuklu Merhaba arkadaşlar siz hangi detarjani kullanıyorsunuz uni dalan roxy kullaniyordum lekeleri cikarmiyor diye uni baby sivi deterjan kullanmaya basladm ama 💩lekesini oda cikarmiyor 60derecede ön yıkamalı programda yıkıyorum üstelik
PoyrazinannesiEbru cokcocuklu canım ben beyaz sabunla çitiliyorum. Sonra makineye atıyorum.Tertemiz oluyor. Beyazları da koruyo. Leke çıkarıcıları zararlı olur diye kullanmak istemedim.
glam cokcocuklu leke spreyi ebebek, deterjan yeşil anne internet sitesinden. Deterjanın ekstra leke çıkarma özelliği var mı bilmiyorum ben organik olduğu için kullanıyorum. Leke beklemesin ne kadar çabuk sıkıp yıkarsanız o kadar etkili
Alazokan Bulaşık makinesi parlatıcısı döküyorum bazen de sabunla çitileyip atıyorum makineye çıkıyor o şekilde
PoyrazinannesiEbru cokcocuklu aynen öyle canım. Normalde de beyazlarda çıkmayan lekeleri ıslatıp beyaz sabun sürüp makineye arıyorum. Aslında çitilemeye bile gerek kalmıyor
Busrayaman @cokcocuklu Ben roxy dalan kullaniyorum ve ön yıkama yapmadan bile lekesini cikariyor ustelik 40 derecede yikiyorum
cokcocuklu Busrayaman ben kullandim onu hic cikarmadi lekeleri neden acaba azmi koydum dicem cok kez denedim 🤔
Sabriyeillke Ben dalanin zeytin yagli olani kullaniyorum iki uc gun de bi yikiyorum kiyafetlerini ama hic bok lekesi kalmadin (hasas40derecee)
Momofaboy cokcocuklu kakayı bekletmeden sıcak su ve beyaz sabunla çitileyin. Çıkmadığı olmadı hiç. Hatta bikere doktor kontrolünde doktorun kucağında yaptı tüm kıyafeti battı. Bekledi kurudu çantada haliyle sıcak suda bekletip yine sabunla çitiledim çıktı.