minnosvetontis cennetkokulumm surekli devam ettiyse goster ben fotosunu cekiyodum devam ederse doktoruna gosterrm diye cok sukur yaomadi ama hala arada kakasinda hsfif hafif yesillikler var yani sarimtirak kahveye yakin yatoysa icinde az birazcik yesilimsiler oluyor. Bazen hic olmuyo benim beslenme duzenimle alakalidir heralde bi cok sebebi var kimisi on sut den kimisinanne cok yesillikle beslendiyse diyor bi cok yani. Sagligi iyidir skma canini
Sibelasfd Esraalibugra sizde durumlar nasıl mesela gece , gündüz uykusu , bizim şuanki sıkıntımız beni tanımaya başladıkça yalnız kalmak istemiyor ne ev işi ne yemek yapabiliyorum kendimden hiç bahsetmeyeyim saçlarımı tarayamıyorum
Sibelasfd cennetkokulumm bizimde diş yerleri belli olmuş ihtimal vermiyordum acaba banamı öyle geliyor diyordum birde sürekli el ağızda demek ki normal
cennetkokulumm Sibelasfd aynen olabilir bizimki bileklerine kadar alacak nerdeyse elini o derece kaşınıyor tatlı tatlı kaşıyor eliyle yavrum
Sinif177 cennetkokulumm instagramda Dr murat Cansever var. Alerji doktoru. Genelde cevap veriyor sorulara. Dün ben bir soru sordum 10 dk içinde döndü. Çok ilgili bir doktor. Şikayetlerini söyleyip fikir danışabilirsiniz.