Birkoalaanasi Güvenilir bilindik markalardan ve yorumlara bakarak ürünleri almanızı tavsiye ederim 🧜🏻♀️
Kereminannesi02 Esma12 evet aynısı geliyor hatta kaynanama anneler günü hediyesi aldım kargo bekliyorum
mikelenjelo35 Esma12 ölçü ve parça demek istedim.bilgim yok o ürün hakkında .ben genelde satin alanların değerlendirmelerine göre karar veriyorum.
Ahseninannesii @Esma12 yılardır trendyoldan alışveriş yapıyorum 👍 ve giyim alışverişi yaptığınız zaman yorumları okumanızı tavsiye ederim beden konuşunda yorum oluyor ona göre alınabilir 🙋♀️
Mervee1 Esma12 aynı seyler geldi bana bugüne kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım yorumlara bakarak alıyoruz bazı seyleri de olumsuz bişey yazıyorsa başka ürünlere bakıyoruz ama genel olarak güzel 👍
Almila45 Esma12 devamlı oradan alışveriş yapıyorum gayet iyi. İadesinin kolaylığını ve iptal edebilme durumunu çok seviyorum baş ağrıtmıyor 👍 yorumlar da yol gösterici oluyor tabi ☺️
Aslancikk Esma12 canim ben sürekli yapıyorum..hatta iki hafta önce bebek arabası aldım hiç şüphesiz güvenilir siniz..şimdiye kadar aldiklarimdan hiç pişman olmadim