Mirage91 Snd34 en güzeli kiralayın biz kiraladık aylığı 200 tl baya güzel sağıyor medical cihaz bunlar. Diğerlerinin hiç bir faydası yok dışarda satılanların
Hilalalp Snd34 mochi öneririm kesinlike ne Elektirik nede elle sagim göğüse tak kendi kendine sağıyor
Mavikelebek3 Wee nin süt sapma makinesini öneririm çokta uyguna almıştım 250 tl ye elektrikli tek gögüs pompası baya kullanışlı aylık 200 tl ye kiralamak daha pahalı bence 👍🏻
Yagmur2019 Snd34 arama yerine lansinoh yazın e bebek sayfasında direkt çıkıyor trendyolda da var şu an aynı fiyatlar biraz zamlanmış gerçi ama bir bakın yine de
Snd34 Mirage91 tabi ama şu an çok durumum olmadığı için 2. El düşündüm mecbur 😊 yoksa herşey değer yavrularımıza 😊😊
Snd34 Goktus01 evet lansinoh çok duydum ama sıfır almaya gücüm yetmeyeceği için ikinci el bakıyorum mecbur
Snd34 ozzge ne kadarsa satıyorsunuz ne kadar süre kullandınız tekli mi çiftli mi 😊çok soru sordum yaaa 😂
Hilalalp Snd34 benimde bebeğim emdiginde diğerine takip sağıyordum. Emmeyince benim de sütüm azalınca sagsamda çok gelmedi süt. Ama kişiden kişiye değişir