Turkuaz hiç düzenimiz yok aslında hergün bugun nasıl gecicek diyorum ben sunu yaparım bunu yaparım desemde hepsini o belirliyor akışına bırakın bebeginize uyun bence mesela dün gece hiç yatagında uyutamadım hep uyandı sabahtan beri huysuz daha öğlen yemegı yemedi ben şimdi bu zamanı şu zamanı dedikçe yıpranıyoruz aslında. Emziriyorsanız istedği zaman emzirirn uykusu mu geldi hemen uyutmaya başlayın kaçınca tum gün kaçıyor🙈sabah su saate kalkıyor bile diyemiyorum çınku uyumuyor ama 8 i geçirmiyorum uyanınca bazen emmek istiyor bazen uyku bazen kucak sonra kahvaltı sonra uyumak isterse uyutmaya başlıyorum ama genelde uyutamıyorm 😂uyumazsa sitede dolanıyoruz uykusu geri geliyor bazen uyuyup kalkınca öğle yemegı sonra emzirme oyun kendi gösteriyor artık emzir uyut diye sonra ara öğün teklif ediyorum bazen yiyor bazen yemiyor çok zorlamıyorum blw yi sadece yemekte değil tüm gün de yapıyorum bazen kitabını alıyor oku dıyor sankı okuyorm öyle geçiyor günümüz akşama doğru ya uyursa diye denemeler ama uyku konusunda cok zayıfım emzirirek uyuyor. Emzirmeyle uyku yu bagdastırdı