Balloglumm Önüne ne koyabilir kızlar yemesi için 💣 8 aylık salatalık yeşil soğan verdim başka elma verdim muz verdim ama kopardı muz ve elma yi boğazında kalcak diye korkuyorum da
Deletedmom143 Balloglumm pankek yapıp parçalara ayırabilirsiniz , yumurta beyazı koyabilirsiniz sarısını mıncıklıyor benim oğlum kendim yediriyorum 🙈 sabah peynir zeytin vs koyuyorum yani yiyebileceği her şeyi küçük parçalara ayırın koyun
Balloglumm SedaMeyra patates haşladım ezip püre hâlinde vermiştim oyl3 boğazında kalmaz dimi çok korkuyorum ya
SedaMeyra Balloglumm yaninda olun oyle oyle alışıyor ben silikon suzgec almistim emzik gibi icine meyve sebze koyuyordum suyunu emiyordu. 9 aydsn sonra her seyi onune koydum takilirsa mudahale ettim
Spectacular Deletedmom143 en başından beri öyle mi yapmak lazım ben de önümüzdeki ay başlayacağım ek gıdaya
Sezenaksukarademir Balloglumm benim oğlum 11 aylık yumurtayı bile koyuyorum önüne yiyor. Barbunya, bezelye tane şeklinde koyuyorum alıp yiyor. Hatta o kadar alıştı ki artık benim yedirmeme izin vermiyor. 😂😂
Deletedmom201 Balloglumm muz kalmaz yumuşacık tabi yinede dikkatli olmak lazım. brokoli , patates , mücver, pankek, havuç , kabak, peynir, yumurta çırpılmış, köfte kuzu kıymadan
Egem Ben başından itibaren blw uyguladım. Şu an bebeğim 17 aylik. Kendi başına yer. Senin verdiklerin normal şeyler değil. Onları verme. Egeninannesiyim instagram adresinden bana msj atabilir misin? Blw günlüğü oluşturalım beraber.
Turkuaz Egem sosyal medya kullanmıyorum bana da yardımcı olabilir misiniz? Oğlum 7 aylık her şeyi kendisi yemek istiyor ama ben sırf boğazında kalacak yutamayacak korkusu ile sürekli onu engelluyorum. Bu şekilde olsun istemiyorum zaten artık pure şeklinde beslenmek de istemiyor ağzında tutuyor yutmuyor ya da ağzını açmıyor beni yeterince yıpratmaya başladı. Ufak ufak hem kendisini kesfetsin hem de beslenebilsin istiyorum güvenmek istiyorum bu konuda çocuğuma.
Flamingom Balloglumm ben coğunlukla blw yapıyorum daha iştahlı yiyor. Korkmayın güvenin bebeğinze öğürme refleksleri var onların. Sabahları haslanmış yumurta bile versen yiyor. Omlet pankek muffin yagda yumurta zeytın dilimleri. Bazen küp kesilip buharda pişmiş kuru meyveler yanına yulaf pişirip cevizle yediriyorum. Öğlen herturlü sebze parmak kalınlığında. Corba içicekse içine ne koyduysam ayırıp eline veriyorum. Her zaman bir kol mesafesinde olun. Kraker bebe büskivisi veriyorum ev yapımı oyalanıyor. Köfteler yapın suda haslayın ceviz büyüklüğünde yesin ısıra ısıra köftelerle birlikte suyunda sebzeli makarnalar yapın. Sebzeleri mücver yapın. Ben biraz yumurta biraz organik un zeytınyagı karışımı ile ısınmış tavada kaşıkla dökerek pankek gibi pişiriyorum kendi yıyor
Balloglumm Flamingom çok saolun ya denicem ben yumurta vs veriyor dum zaten ama ezip kendim yediriyodum🙄🥰🥰 bundan sonra öyle vericem teşekkürler
Turkuaz Flamingom ne güzel yiyecekler yapıyorsunuz evladiniza ben bu konuda çok yeteneksizim sürekli ne yapsam diye düşünüp duruyorum ve yeterince cesitlendiremiyorum. 7 aylık oğlum artık pure halinde beslenmek de istemiyor her şeyi eline alip isirma hevesi var ben yapayım istiyor ama ben korkumdan veremiyorum. Geçen gün salatalik verdim henüz disleri yok ama kopartti alamadim da agzindan kustu. Ben ondan çok panik yapiyorum güvenmek istiyorum cocuguma sizce 7 ay erken mi bir de neler yapıp verebilirim konuyu meşgul etmek istemezseniz ozelden ya da burdan yazıp yardımcı olabilir misiniz
Flamingom Balloglumm ezip hiç yediremedim. Tarhana seviyorsa ilk tarhanalı omlet verin kendi avuc içi kadar buyuklukte olunca daha rahat atıp ısırıyor. Taze soğanlı da olabilir. Birde ailecek hep birlikte yiyin verin eline sizi izledikçe yiyesi geliyor. Tabi uykusunu almışsa🙈
Flamingom Turkuaz siz rahat oldukça o da rahat yiyor ben en basından beri nasıl ısterse oyle yesin dedim her yer batıyor ama hiç sıkıntı degıl kendi kendine yedikçeçok mutlu. Eline vermeden iki parmagınızla kolay ezilen herseyi rahatca yiyorlar tabi yardımcı olmak isterim ama bebeginizn damak zevkini en iyi siz bilirsiniz deneye yanıla bulabilirsiniz. Bazen keyfi olmuyor karnı agrıyor uykusu oluyor hiç yemiyor. O anı iyi yakalamak gerekir. Yaptıgınızı sizde yiyin. O da istiyor merak ediyor. Birde hiç abartılı konuşmuyorum aferin dememeye calışıyorum onu zaten yemesi gerekiyor. Yemezse var bildiği. Agzına atınca afiyet olsun diyorum. Sonuçta kimse Bize aferin demiyor onun yemek olayını bizim gibi normalleştirdim aslında