Mehtapsercee Günaydın anneler biraz önce 2 aylık aşılarımızı olduk ne gibi etkilerini gördünüz acaba ? Neler oldu gün içinde
Haticemree Mehtapsercee bizde bgn 2. ay asimizi olucaz gttm sabah 9 da kimse yokken geri gnderdiler aşılar 11 de geliyo diye. Sadece koldan mi yaptılar asiyi
Busragungor Mehtapsercee biraz huysuzdu o kadar ates olmadi hemsiremiz asi oncesi ates dusurucu vermeyin asilar artik ates yapmiyo dedi
Balbocegi Mehtapsercee ptesi olduk bizde . 37,5 ateşi oldu. Sadece üzerinde ki kıyafetleri incelttim. Akşamına düştü zaten. Iki gün halsizdi. Aşı öncesi ve sonrası ateşi 38 olmadan ateş düşürücü vermeyenin arkadaşlar . Vücutları dirensin biraz.
Mehtapsercee Haticemree koldan 1 tane sağ ve sol bacaktan birer tane yaptılar canım toplam 3 aşı yaptılar
Rabia83 Haticemree 2 tane bacak bi tane koldan yapıyorlar canım benim kızım da çok hafif bi ateş oldu . Bi kaç gün huysuzlupu oldu o kadar
Mehtapsercee Rabia83 ateşi ne zaman çıktı canım ben tedbir olsun diye veriyim diyorum hemşire huysuzluğunuda alır dedi
Rabia83 Mehtapsercee geceye doğru çıktı canım çay kaşığının ucuyla calpol vermişti eşim o kadar yarım saate düşürdü o da .
Dlratk Mehtapsercee merhaba hemsiremiz atesi cikmadan calpol verilmesini cok dogru bulmadığını asinin islevini olumsuz etkilediğini belirtmisti.vucuda asi ile biz mikrobu veriyoruz siz calpol vererek vucudun yapması gereken savasin onune geciyosunuz demişti.bana aksam uzeri parol icmemi onermisti.
Sgz Mehtapsercee bebeğine göre değişir canım bizim çok şükür güzel geçti aşı sonrası🙏 ben sadece gece uyutmadan önce yarım fitil verdim ebemizin onayıyla gece rahat uyusun diye. Umarım senin de güzel geçer🙏
Balbocegi Mehtapsercee ptesi olduk bizde. 37,5 oldu ateşi. Üzerindekileri incelttim . Akşamına da düştü zaten. Iki gün halsizdi. Aşı öncesi ve sonrası ateş düşürücü vermeyin arkadaşlar. Vücutları dirensin biraz
Yadi32 Mehtapsercee aşı öncesi ilaç vermeye gerek yok çoğunlukla çıkmıyo ateş hemşireler de çıkarsa ver diyorlar zaten benim çıkmadı Bi huysuzluk da olmadı çok şükür
Mehtapsercee Dlratk bende akşam parol içiyim o zaman demi yinede akşama doğru calpol veririm ateşine göre çıkmazsa vermem zaten canım