Canan06 Kızım 3 aylık şimdiye kadar çok iyi emiyordu hic bırakmak istemiyordu şuan memeyi ağzına doğru götürdügumde bağırıyor ve ağlıyor emmiyor yaşayan varmı kızlar ne yapmalıyım
Mrsde05 Canan06 aynı şeyleri yaşıyorum emzirme pozisyonunu almaya başladığımız an aglamaya başlıyor doğduğunda meme reddi yaşamıştık çok şükür atlattık yine aynısı olacak diye çok korkuyorum birde biberon vermeye başladım ne kadar zorlasamda emmiyor
12sb Canan06 geçici bir süre canım sakin ol 3 ay 21 günlük kızım ne krizler yaşadık bu süreçte sakın biberon verme ben mesela gündüz yıkıyordum uyku hali ile emiyordu akşamda karanlık odada pış pış sesi ile ayakta emzirdim hala sol göğsü almak istemiyor sağa yatırarak veriyorum dene istersen bu yöntemleri
Kahve_keyfi Canan06 canım bizimkide öyle oldu ama sakin sakin davrandım sabırlı oldum tekrar verdim her emzirmem saatlerimi aldı ama şuan iyiyiz
Oykum09 Canan06 benim kızımda memeye aldığım anda çığlık atmaya başlıyordu 2 aylığız daha damaklarinda pamukçuk olmuş dilinde fazla yoktu farketmedik mikostatin damla kullanıyorum şimdi ve hergun karbonatli sunile siliyorum şimdi eskisi gibi ağlamıyor mememe alınca ve daha uzun duruyor belki sizinde öyle bişey olabilir
Kum-Lin Bende aynı durumdaydım sizin gibi emmek istemiyordu kızım kilo alımı durunca mama vermeye başladım o yemediği için sütümde azaldı suan hem anne sütü hemde mama yiyor sütüm eskisi gibi hiç değil günde 6 litre su İçsem’de faydası olmuyor İnan’ın ki
nezzy 12sb aynı bende öyle yapıyorum ters taraftan emziriyorum, sol taraftan emmeyince acaba kulağı falan mı ağırıyor diye düşünüyorum.
Canan06 Dilosmom sürekli oyle alışacak diye denemedm fakat boyle devm ederse denicegim teşekkür ederm
Dilosmom Canan06 biz de 3 aylikken yqsadik bu problemi 2haftaya gecti onsure icinde ayakta emzirdim duzelir sizinki de:)
Mrsde05 Cansukly doğumdan sonra bebegşm emmedi refleks yoktu yogunbakıma aldılar bir hafta kadar kaldı orada zarzor alıyordu azda olsa emiyordu ama sütümü biz orada olmayınca biberon ile vermişlerdi eve çıktık verdim almadı biberon verdik çünki aglıyordu daha sonra açlık süresini uzattık ama ben heer an denedim göğsüm doluyordu tabi o arada emmedigi için az sagıyordum öyle vermeye başladım sonra tuttu eger göğsünüz çok doku ise kavrayamıyorlar 😊rabbim yardım etsin asla pes etmeyin
Cansukly Mrsde05 aslında emme refleksi kuvvetli biberonu başarılı bir şekilde emiyor kavrıyor. Psikoloji olarak çöküşteyim. Kimisi emmiyor kokunu unutur diyor kimisi sütün kesilir diyo korku endişe içindeyim. Silikon uç ile alıyor ama bi süre sonra ağlamaya devam ediyor
Oykum09 Canan06 bol karbonatli su ile temizleyin emzirmeden önce kendi gogusunuzu de temizleyin karbonatla rica ederim faydam olduysa ne mutlu bana