Crayzz 22112020 canım pandemi yardımının kaçıncısına başvuru yaptında sonucu onaylandı ? Birde nerden sorgulatıyorsun bende yaptım ama hangi aşamada olduğunu göremiyorum?
22112020 NhLpRn e devlet üzerinden pandemi destek başvurusu var oradan takibi de sosyal yardım sorgulamadan yapabilirsiniz
Yigitinannesi 22112020 ya düne kadar benimkinde de ödemeniz hazırdır diyodu bugün aradılar evde değildim açmadım da simdi baktım sosyal yardım bilgisi bulunamamıştır diyo. Almadım diye iptal mi oldu acaba
osibrabia 22112020 ya benim dun oglen devam ediyor diye yaziyodu simdi geceden beri gorunmuyo sizde de boyle oldu mu
22112020 Crayzz 3. Faz olana arama bölümüne sosyal yazın orada sosyal yardım sorgula var oradan bakabilirsiniz
Deletedmom_9857 Busralyaa sormayın ya biz daha çok ihtiyaç sahiplerine çıksın derken memur bile istiyorsa ne bilim 🤔
eymurxelm Glysshn bende başta süreç devam ediyor yaziyodu dün baktım sosyal yardım bilgisi bulunamamıştır yazıyordu şimdi tekrar devam ediyor yaziyor başvuru tarihi olarak da bugün yaziyor. Değişiyor yani sonradan olmuş birkac kişide.
Ahsen25 eymurxelm. Bnde simdi bktim 1hafta gecti uzerinden simdi cikti pandemi basvuruda surec devam edior yazisi