Myagz Mavi_ merhaba eğer skafosefali ise kendi çabanızla bişey yapamazsınız bebeğinizi beyin cerrahı gördü mü eğer görmediyse en hızlı şekilde götürün ama bebek beyincerrahı olması lazım pediatrik beyin cerrahı
Mavi_ Myagz 3 tane normal beyin cerrahı gördü onlat bi şey olmadığını söyledi tane çocuk hastalıkları doktoru da gördü ikisi alında az çıkıklık olduğunu ama bir tanesi yapısı böyledir dedi yani durum karışık 😕
Myagz Tugra2019-m merhaba sizin trigonosefaliden mi şüphelenilmişti tomografi çekilmiş miydi bebeğinize
deletedmom1234 Mavi_ 5 aylık evet cnm var bizim önde deilde kafanın arkası biraz şekilli şüküllğ🤣inşlh düzelir biraz daha
Mavi_ Zeyzeyuuuu doktora götürmek en iyisi tabi söylenenlerden tatmin olmak lazım. Fotoğraf atmayı bilmiyorum siz biliyorsanız atar mısınız
Zeyzeyuuuu Mavi_ bende bilmiyorum biri söylese bende çekip atarım sorun yok ama benimde üstten bakınca uzun hiç yuvarlak degil 😔
Mavi_ Myagz tomografi çekildi süturlar açık dedi doktor ama bilmiyorum benim içim hiç rahat değil bebeğime baktığımda üzülüyorum
Myagz Mavi_ süturlar açıksa hiç canını sıkma canım benim kafa şekli yatış şekline bağlı olarak düzelecektir ❤️
Mavi_ Zeyzeyuuuu ya birimde biraz yuvarlaklık var gibi ama saçlar ıslanınca yok gibi 😔ne olacak bu Halimiz bilmiyorum
Myagz Zeyzeyuuuu https://imgyukle.com/ Bu linkten resim yükle deyin yükleme tamamlandıktan sonra sayfa altında iki tane link çıkacak en alttaki linki yoruma kopyalayın
Mavi_ Myagz ama ben açık olduğuna bile inanamıyorum beş tane sütur açık dedi gösterdi doktor bıngıldakta iyi diyorlar ama bebeğime bakınca ben her şeyi unutup üzülüyorum
Myagz Mavi_ benim oğlumda trigonosefali vardı canım ameliyat oldu Ankara’da Gazi üniversitesi Alp özgün börcek var ona gittik