Nunu2020 Merhabalar hanımlar bugün oğlumu doktora götürdüm 2 aylıl 6 kilo olmuş ,mama veriyorım sütüm çok az doktor biraz mamayı azaltmamı söyledi ne yapıcam kafam çok karıştı siz ne düşünüyosunuz bu durumda
_tospikannesi Nunu2020 kaç kilo doğmuştu canım, herhangi bi hazımsızlık huysuzluk şişkınlık gaz gibisorunlar oluyor mu
Myagz Nunu2020 üç kilo doğmuş olsa şimdiden ikiye katlamış kilosunu halbuki çok erken daha iki aylık anne sütü obeziteye yol açmıyor ama mamayla aldığı için bence de dikkat etmelisiniz
Nunu2020 Merve43 3200 doğdu bugün sadece 90 cc mama verdim bu saate kadar inşallah sütüm gelirde böyle decam ederim
Nur1002 Nunu2020 merhaba benim oğlum da 2 aylık 5980 grm çıktı son 10 gündür sütüm hiç olmadığı için mama veriyorum ama doktor azalt yada azaltma demedi 3500 doğmuştu doğumdan sonra 3200 e kadar düştü herşey normal dedi bize de 🤲
Nunu2020 Nur1002 böyle devam edersen obezite sorunu yaşarsın dedi .kullandığım mamanın içine başka bir mama eklememi istedi belki tok tutucak bakalım çok az kustu belkide tok tutar az mama yer inşallah
Esdoel Benim oğlumda 3900 doğdu 2 ayında 6400 kiloydu doktor bir sorun görmedi bizde mama meme olarak gidiyorduk
Merve43 Nunu2020 evet sütünüzü arttırmaya çalışın çünkü mamayla çok fazla kilo alacak sıkıntı yaşarsınız üzülürsünüz çocuğum obez mi olacak diye hiç gerek yok sütünüzü arttırmaya çalışın hem miss gibi anne sütü ile beslenir hem normal sınırlar içerisinde büyür
Nur1002 Nunu2020 bnde bebelac veriyorum ama gold değil normal bebelac çok gazda yapmıyor çok kilo da aldırmıyor bakalım nolcak
Afa Nunu2020 benim oğlum da 6900 olmuş doktor bana da aynı şeyleri dedi de napalım yani çocuk kıyameti koparıyor aç kalınca. Ayrıca boy da önemli oğlum 62 cm boya göre değerlermeleri gerekiyor bence
Mydn33 2 ay 8 günlük oğlum 3030 kilo doğdu bugün tartıldı 5850 kilosu. Sadece ilk ay mama takviyesi yaptım sütüm yetmez diye korktum günde bir kez bazen hiç vermediğim de oldu 2. Ay Mamayı tamamen bıraktık kilo alımı bu şekildeydi doktor da gayet iyi olduğunu söyledi
Melek22 Nunu2020 hayır sağlıklı ise fazla değil takma kafana böyle şeyleri maşallah bebeğine benim ki de 2 aylıkken 6200 dü şu an 5 aylik 9 kilo 🧿
Nunu2020 AdaLila maması smilacc bugün doktorun içine koy dediği ise bebelac gold karştırıp verdim kusması olmadı
iremceren Nunu2020 hangi mamayı kullanıyorsunuz? Günde kaç kez kaç cc veriyorsunuz? Bizde anne sütüne ek mama veriyorum maalesef, 2 aylık 5450 gr şu an doğum kilosu 3540 gr doktor normal karşıladı