Kızlar belki hatırlayan vardır burda bi postta bahsetmiştim; 2 tane görümcem var büyük olanı evli küçük olanı bekar ve evli olan görümcemin kocası diğer görümceme aşık olmuş😳
yani dogru mudur bilmem arayıp sürekli taciz ediyomus sürekli sevdiğini söylüyomus görümcem cok yalvarmıs arama filan ama yok hattını değiştirdi kızcagız ama ablasına nosunu verince ordan da ulasmıs engellese de farklı numaralardan arıyomus…kız bunları 3 ay kimseye söylemedi ne annesine babasına ne ablasına ne eşime bana…en sonunda yemeden içmeden kesilmiş kilo vermiş sonra krizler bayılmalar derken kayınvalide vr kayınpederime anlatmıs artık en sonunda onlar da eşime söyledi biz şok tabi
düşünsenize hep dizilerde olur 2kız kardes aynı adama aşıkolur ya da aynı adam 2kız kardesi aynı anda idare eder bizim de başımıza geldi önce inanamadık sonra yerini üzüntü ve öfke aldı…eşimi zor tuttuk aslında elini kolunu baglayan da görümcemin hamile olmasıydı yani hem kocası kendi kardesine aşık oluyo hem de kardesi olmasa bile 2.kadın yani…buna ragmen bebek için bi süre sustuk tabi bu sürede bu şerefsiz küçük görümcemi aramaya devam etmiş
gelelim düne…
dün eşim izinliydi evdeydik önce o şerefsiz aramıs sonradan gördük ekranda sonra da küçük görümcem aradı artık görümcem biliyomus yani anlatmıslar herseyi…eşim o pisliği aradı ama nasıl bagırıyo kendini kaybetti korktum bişey olcak diye küfürler tehditler sonra duramadı cıktı ben oraya gidiyorum diye( görümcemin evine) tutmaya calıssam da işe yaramadı neyseki yollar kapalı başka şehire geçiş yasak gecememiş geri geldi içim ferahladı ama dünden beri mahvolduk😢
eşimi ilk kez aglarken görüyorum şimdi neyi düşünsün orda hamile kardesini mi şerefsiz kocasının yaptıgını mı küçük kardesinin stres üzüntüden hasta olmasını mı anne babasını mı eli kolu baglı ne kardesini görmeye gidebiliyo ne ailesinin yanına…ben de onu öyle görünce kahroldum cok zor bi durum napılır kızlar bu durumda siz söyleyin,? Görümcem (evli olan) aradık aradık teli açmıyo eşim ona da kahroldu neyseki bugün ben mesaj at konusmak istemeyebilir dedim mesajda iyi oldugunu eşinin evden gidecegini kendi basına yasayacagını söylemiş dogal olarak suan kendi ailesiyle de konusmuyo konusmak istemiyo sanırım…e orda kendi basına hamile haliyle gelir yok bişey yok nasıl yasıcak bide cocugu var memlkete de gitmem demiş buraya gelse benim yanımda da rahat edemez cok samimi değiliz cunku…ne denir bu durumda napılır kızlar? Dizi gibi oldu hayatımız valla nasıl bişeyin içine düştüm bilmiyorum sabaha kadar eşim uyuyamadı düşünmekten ben de …uzun oldu kusura bakmayın kimseye anlatamadım kendi aileme bile