Elifffyvz- Deletedmom_36 🤗😍yaa duygusallık işte🤗ben de artk çekilsin diye dua ediyorum 🙈göğüslerimi mahvetti🙈
Elifffyvz- Yadi32 yaaaa😱 bizimki de o yolda ilerliyor sanırım🙈 ya bulunduğum yerde bundan anlayan doktor yok da takibini de yaptıramıyorum bu süreçten dolayı.szin doktorunuz ne diyo pekii normalmiymş ne olacakmış zaman içinde bi bilginiz var mı
Yadi32 Elifffyvz- doğduğunda çekerler demişti biz korktuk Bi süre götürmedi sonraki kontrolde kkökü sağlam dedi yumuşak olsa çekiyorlarmış ama sert olduğu için gerek yok dedi
Biryigitanasi Elifffyvz- aslında yumusadı yumusamadı bakmadılar bizde zaten hic bişi yapmadan cekti aldı 2 dk surmedı bile 😌
Trabzon Elifffyvz- canım dişli bebek olarak dünyaya gelmişim bem iki tane dişim varmış 🙂 ve hala agzimdalar çıkmadı bebeklikken çıkmamışlar öyle de büyümüşler
Meva32 Bizimki de dişli doğdu 7,5 aylık oldu hala duruyor süt dişleri olabilir diye çekmediler kökü sağlam olmayınca sallanınca çekiyorlar
ozgehamzaefe Elifffyvz- bizim de 2 tane vardı vede çektirdik herkes çok şaşırmıştı doktor çekerken bende ağladım onunla birlikte