deletedmom763 Elifffyvz- ilk defa duydum Ay ne değişik bişi oğlumu doğduğu anda dişli hayal ettim de 😊
Elifffyvz- Kuzuannesi evet öyle demişlerdi bize de ama 3ayı geçti düşmedi hala.sallanmıyo da.o yüzden çekemiyolar🤷🏻♀️
Elifffyvz- Deletedmom245 bi türlü yumuşamıyo🙈 arkadaşınızın bebeğinin öyle mi olmuştu.3ay 8 günlük şu an kızım.doğduğunda bi iki haftaya kadar düşer demişlerdi oysaki☺️
Ebruayd1n Bebeğin dişli doğasının sebebi annenin hamileyken çok fazla kalsiyum almasından kaynaklanıyor 😊
Elifffyvz- Ebruayd1n ya evet herkes öyle diyo ama bn kalsiyum alamadım aksine.nerden çıktı bu diş bilmem🤷🏻♀️🙃
Ebruayd1n Elifffyvz- özellikle kalsiyum almana gerek yok zaten canm taze fasulye mercimek badem süt ve süt ürünleri vs bunlarda çok fazla kalsiyum var çok tükettiysen hamileyken bu bile yeterli
Biryigitanasi Elifffyvz- 15 günlüktü çektirdiğimde dogum yaptıgım hastanede dediler cektirin dişin düşüp bogulma riski var dıye o yüzden 😌
Deletedmom_36 Elifffyvz- dis bolumunde asistanlik yapmistim bekarken bir cok hastamiz gelirdi disli bebekler dogal birsey yani☺️Cekilirdi disler anne ayri aglardi ben ayri aglardim aklima o geldi bana ne oluyorsa😁
Elifffyvz- Deletedmom_36 🤗😍yaa duygusallık işte🤗ben de artk çekilsin diye dua ediyorum 🙈göğüslerimi mahvetti🙈
Elifffyvz- Ebruayd1n öyleymiş aslnda da işte aksine hiç tüketemedim süt ve süt ürünlerini özellikle.hastanede de bi sebep belirtemediler zaten bilemedim ki☺️
Biryigitanasi Elifffyvz- aslında yumusadı yumusamadı bakmadılar bizde zaten hic bişi yapmadan cekti aldı 2 dk surmedı bile 😌