Fatosyyn Kızlar bugün doğum yaptım sütüm hiç gelmedi sezeryanla yaptım doğumu. Doktorum normal dedi 2 3 günde anca gelir dedi. Mama vermeye başladım. Fakat çocuk hiç uyanmıyor, nasıl uyandırıyordunuz başına böyle birşey gelen var mı?
Rumeysa_miran Fatosyyn bende aynı durumdaydım uyanmıyor diye acile götürmüştüm doktor kızmıştı çimdiklemişti uyanmıştı 😂 cimcikleyin uyanır
ma9419 Fatosyyn tam doymuyorsa kan şekeri düşüyordur o yüzden uyanmıyordur bi şekilde uyandırıp sık sık besleyin sarılık olmasın
Feyzzzz Fatosyyn evet normal canım belki de sarılığı varsa hiç uyanmazlar elimi hafif islatıp yüzüne bacagına heryere sürüp öyle uyandırırdım
Emin_e Fatosyyn ayaklarını hafif cimdikleyin, daha uyanmazsa altini açın, yanaklarini sıkın… uyanir :)
Deletedmom276 Fatosyyn ne kadar mama veriyorsunuz, kiraz çekirdeği kadar mideleri. Mama fazla geldiği için hazmı zor olduğu için uyanmıyor olabilir.
Deletedmom298 Fatosyyn Bende de ayni durum oldu. Korkulcak bir durum yok. Yavrunuz daha kendini anne karninda sandığı için uyanmamasi normal. Emmesi için ayagini sıkın birazz. Yüzüyle oynayın yani uyandirin bir şey olmaz. Hem sarilik olmamasi icn bol bol emzirmeniz lazim. Benimde sütüm 3. Gün gelmişti. Simdi kizimm 2 aylik uyusana diye yalvariyorum 😂😂
Deletedmom201 Fatosyyn Allah analı babalı büyütsün🌸 gözünüz Aydın. Hastanedeyseniz hemşirelerden destek alın. Çorabını çıkarıp ayak altına baskı yapıyordum. Biraz üzerini açıyordum.
babymilax Fatosyyn topuklarını sıkarak uyandırabilirsiniz bebeğinizi ben narin davrandığım için uyandıramıyomuşum yoğun bakımdakş hemşire biraz şiddetli vurabilirsin demişti ancak öyle uyanıyorlar
Anita Ah guzel annesi bu hataya düşmeyin sütün bir damlada olsa emerek gelecek mamaya keske hemen basvurmasaydin bende sezeryan oldum sutum gelmiyor sandim allahtan annecim yanındaydı emzir bak gelecek dedi ben dedim anne mama alalim olmaz boyle kizim gelir emzir dedi ilk gunler damla damla olan sütüm 3 gune bir cay bardağını doldurur hale geldi mamayi verince yeteri kadar emziremeyeceksin memeler uyarilmayacak biberina alisma riski de var tabi hemen emzirmeye basla sutun gelecek emin ol sonra cok pisman olma diye söylüyorum deneyimli olarak siselerce su koy iç ılık duş güzel uyku ben süt sagma makinesi alip sagdim surekli geceleri bakacak biri varsa cay kasigiyla versinler o sekilde sen dinlen hersey güzel olacak bol bolda sutun olacak sadece emzir denemeye calis ikinizde tecrubesizsiniz alışacaksınız zamanla merak etme ❤❤❤
Sibel5258 Fatosyyn canım benimde sütüm velmiyodu ama emzirdim mama verme bence bnde sezeryan doğum yaptım benim bebeğimde hiç uyanmiyordu çok normel şuan sariliga çok iyi geliyor anne sütü bebek çektikçe gelicek anne sütü mama verme bence
Bisaniye Fatosyyn hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. İlk zamanlar tüm bebekler aynı. Ama mutlaka uyandırmak gerekiyor. Biz altını açıyorduk ıslak mendil ya da ıslak bezle poposuna ellerine yüzüne dokunuyorduk o zaman uyanıyordu
Dyg_brn Fatosyyn benim kızımda uyanmazdı zorla uyandırırdım saatini geçirmezdim sık emzirip sarılık olmaması için çimdikle ya da sırtını kaşı hoşlanmazlar demişti dr o şekilde uyanıyodu 😆
Volmine Fatosyyn canım uyandırmak için ayağını altını gıdıkla bezini aç mamayı kaşıkla ver ki biberona alışmasın her zaman ilk seni emsin sütün gelmesi için sonra mama ver zaten az içer. 2 saatte bir uyandırılmaya çalış
Mehmetaslan Fatosyyn göğüdüne sıcak kompres uygula masaj yap uç yoksa uç çıkart sallayıp uzatıp canım ben aht etmiştim hamilelikte dip balığı yiyemeyince doğumun ertesi günü eve çıkınca yiyeceğim dedim joker besinim oldu göğüslerim doldu levrek yedim sonrasında tahini keşfettim en son un helvası yiyince çok oldu joker besinlerini bul canım. Mamayı biberonla verme meme reddetti yaşayabilirsin hatta şöyle yap göğüsün0 ver şırıngayla dudsk kenarından damlat göğüsünü çıkarmadan süt geldi zannedip çeksin biz öyle yaptık 10 günlük filandı tadını ayırt edince mamayı damlatınca dudak kenarından akıttı emmeye devsm etti. Sağlıcakla büyüsün bebeğin inşallah kuzummm
Dyg_brn Fatosyyn ayrıca benim sütüm de 3 gunde geldi ondan sonra da emzirdkce Artıo toparlıyor canım merak etme
Didemsm Hemşirelerden yardım isteyin Çekinmeyin uzun sure uyumaması gerekır sarılık değerlerive kan sekerı nedenıyle… hemsıreler uyandırıyo bu konuda cok ıyıler ayak topuğuna vuruyorlardı diye hatırlıyorum