Boncukgozveannesi Btrk rica ederim paylaşarak öğreneceğiz 😇 bir sefer o şekilde yedirdikten sonra diğerini sade hazırlarsın yer bu arada aç olduğu saati bekle mutlaka püreleri yedirmek için 💁🏻♀️
ayseadem vesilehilmicem ben ilk hipp mama almıştım ama geçen gün burda bi post açmışlar zararlı markaların içinde hipp de vardı bilginiz olsun kaşık olarak da Philips Avent kullanıyorum memnunum ☺️
vesilehilmicem sultanalperen hic yaşamadık bu zamana kadar instagram grup aciyorum katilmak istermisin🥰
vesilehilmicem Boncukgozveannesi arada böyle bilgi paylas bizimle tecrübeli olarak😀 instagram vesilefikret_
vesilehilmicem Elifberat ayy bizide haber dar edersin nasil karşıladığını 🥰 instagram grup açıyorum katilmak istersen ekleyebilirsin vesilefikret_
Mtzzeynep vesilehilmicem ne güzel 8de uyur gece 2 kez emer oda uyanmadan hareketlenirdi sabah 7-7,5gibi kalkardı şimdi uyutmak bi dert gece uyanıncada bazen uyumuyor geri
Fistiklokum48 sultanalperen bizde 29 Kasım doğumluyuz yarin tam 5 aylık oluyoruz ☺️ Bende 4,5 aylık olduğunda tadımlara başladım artık ek gıdaya geçicem
vesilehilmicem Fistiklokum48 kac kg doğdu 🥰 instagram gruba dahil olmak istersen ekleyebilirsin vesilefikret_
Balbebegimoyku vesilehilmicem mesela yogurt ilk verdigimde hep cikardi ama sonrasinda alisti sebzelerde bir iki verdimi kendisi istiyor elmayi cok sevdi tatli oldugu icin 😊
Boncukk vesilehilmicem yaaa benim oğluşum da öyle. Sanki limon yiyor gibi bi yüz ifadesi ile yedi. Ama verdikçe de yedi 😅😅
Fistiklokum48 vesilehilmicem ay bende tam gruba katılmak istiyorum diyordum 😂 3650 doğdu ama kilo alımı çok yavaş ilerliyor