suca benim bebegimde mukuslu kaka var onun dışında hic bir belirti yok alerji olmasından endişe ediyorum :(( aranizda sadece mukuslu kakadan dolayi teşhis konulan var mı doktora gitmelimiyim bu sebeple ? yardımcı olursanız çok sevinirim
Hatice1416 suca biz mukuslu kakayla gittik doktor probiyotık verdi canım diyet önermedi bakalım düzelecek mi dedi 1 hafta oldu sanki mukus eskisi gibi yogun değil ama yüzünde minik sivilce tarzı seyler cıkıyor bende korkuyorum bakalım kontrolümüz var ne dicek
Alyask suca mukuslu kaka dan dolayı gittik bızde kan tahlıllerı Temız çıktı alerji testı de çok şükür. Su an hala devam edıyo bagırsak düzenleyıcı kullanıyoruz doktor az az da olsa ek gıdaya gectıgınız ıcın olabılır dedı bbegım 5 aylık sız de ek gıdaya gectıysenız ve bızım gıbı başka belırtı yoksa o yüzden Olabılır mukus
eymeninannesibusra Yabrukus bu sutlerle yoğurt fln da olurmu bilmem bi araştır istersen google dan belki yapan vardır rabbim cumlemizden razı olsun annelik zor zanaat😍
Alpgdd Yabrukus ben zeytin, domates, reçel, bal, zahter ve zeytinyağı yiyorum. Bende yumurta beyazı da yok. Tahin helvası yiyorum ama alerjik durum devam ediyor. Sanırım susama da alerji var. Zor iş ya
Tugbasaydam Kubraaaa bizde bugün başladık o mamaya canım ama oğlum hiç sevmedi onu içince kusucakmış gibi hareketler yapıyo sizde nasıl durum
Clover Yabrukus 8 ay oldu yemiyorum. Yanlız sut urunleri derken sadece peynir yogurt olarak dusunmeyin. Cikolata, kurabiyeler krakerler sutle marine edilmia etler latte kahveler hersey giriyor isin icine. Aldıgınız her paketli ırunun arkasını okumak lazm mesela. Gecen gun aldıgımız sucugun icinde sut vardı. Tereyagı da olmadıgı icin dısarda yemek yiyeniyorsnuz. Bu arada ben inegin kendisini de yemegi biraktiktan sonra bebegim kusmayı kesmisti. Ne yiyorum sute alternatif hindistan cevizi sutu, badem sutu kullaniyorum. 8 ayın sonunda yen yeni keci peyniri yemege basladım.doktorum keci sutunun daha az alerjik oldugınu soylemisti.zor is..
Yabrukus Clover evet doktorum bisküvi bile tüketmemelisin dedi ve böyle hayat gerçekten zor içinde bulunmayan ne var ki sanki
Clover Yabrukus eger vegan urunler satan bir dukkan ya da internet sitesi bulursan orsan herseyi az cok yiyebilirsin.ben yurtdısındayım vegan cikolaya bulabiliyorum.
TeachersMom IsmihanDidikKaraac çocukta alerji var ve diyet yapmama gerek yok mu dedi doktorunuz 😮😮😮 Allah'ım daha neler duyacağım.
TeachersMom Yabrukus merhaba tereyağı ve kadarda bir süt ürünüdür. Yani onları tükettikten sonra diğerlerini tüketmiyorum olmanızın bir manası yok 😮😮😮
Yabrukus TeachersMom evet biliyorum ama ben başından beri tüketirken kan görmedim ne zaman çiğ süt tükettim o zaman kan başladı kakada sanırım seyreltilip süt etkisi azaldıkca fark ediyor bizdeki
TeachersMom Yabrukus Instagramda https://instagram.com/alerjibebesiveannesi?utm_source=ig_profile_share&igshid=ihjnvdo1yo3l alerjibebesiveannesi sayfasına bakarsanız size çok daha faydalı olur. Burada saçma sapan alerji yorumlarından çok daha iyi. Biri kaşar yiyor diyet yapıyor falan şok oldum
TeachersMom Yabrukus yoğurt peynir tereyağı fermantedir. Ve alerjide tepkimeye en çok bunlar neden olur. Diyet açarken bile ilk önce fırınlanmış sutlu kek sonrasında sütlü muhallebi şeklinde ilerler. Yani siz diyorsunuz ki fermantelerde sorun yok. Sütte sorun var. Bu çok mümkün değil. Diyet yapılacaksa süt ve süt türevi ürünleri tamamen kesilir.sonrasinda aşamalı olarak vücudu alıştırmak için diyet açma yapılır.
suca Rmtars bugun saglikocaginda kontrolumuz vardi ordaki doktor kakasina bakti baska sikayetimiz olmadigi icin buyuk ihtimalle alerji yoktur dedi ama kaka testi icin hastaneye sevk etti yarin gidicez ins iyi sonuç alırız :(
Yabrukus TeachersMom bana bunu soyleyen doktor tahlil yapmadan deneyimlerime dayanarak inek sütünü kesmelisiniz dedi oda kakada kan gördüğümü söylediğim için ve ben her iki kan görmemin öncesinde kutudan direk süt tüketmiştim ikiside tesadüf olamaz bence süt içmeme bağladım ben de. haklısınız eğer diyet yapılacaksa tamamı kesilmeli zaten ama ben diyete başlamalımıyım oradayım çünkü bebeğimin kemik gelişimi beni düşündürüyor