Mavisoglan-annesi Melek-27 ben gorseydim kesin atlardim herhalde. Ben kullaniyordum ama aktif degilsim 1 falan olacak sanirim aktif olali 😊 Köln 3 4 saat falan bize sanirim. Stuttgartin yakinindayimbende Pforzheim
Melek-27 Mavisoglan-annesi bende senin gibiyim bu hafta aktifleştim. Kızım biraz büyüyünce vakit oluyor artık😂8 aylık oldı
Mavisoglan-annesi Melek-27 ohh masallah saglikla büyüsün insallaah. Biz 4 ayligiz su anda.. Gündüzleri uyumak istemiyor paşam bende geceleri yogunlasiyorum buraya 😊
Mavisoglan-annesi Melek-27 28 yasindayim canim. Adim Gül. Nasip olmadi henuz calismak. Gelsim kursa basladim o sira hamile kaldim. Kurs bitti oglan doğdu. Krese baslayana kadar evdeyim.. Sonra istiyorum calismak.
balcicegin_annesi Ben takmayınca sarkıyor aşagı kısım terliyor dayanamıyorum bende etkilemiyor 🤷♀️ Azsa azdır çoksa onunla çoktur bir fark görmedim hiç ama takmayayım dedim hiç olmadı sarkan göğüs terledi altına kazağımı sıkıştırırdım yaşlılar gibi çok zor ya 😕
Melek-27 Mavisoglan-annesi Sende mi türkiyeden geldin 😍 ben 23 yaşındayım kursa başladım yarım kaldı. Aynı şekilde kreşten gittiğinde gidebilirim
Melek-27 Mavisoglan-annesi Türkiyede medrese eğitimi aldım. Eşimde imam bende gönüllü olarak vazife yapıyorım ama şu an kızım daha küçük elimden geldiğince yapıyorum
Elif2302 Sibelsu bana azaltıyor gibi geliyordu.Sütyeni çıkardıktan yarım saat sonra falan süt inerdi göğüslerme yanardı
Mavisoglan-annesi Melek-27 evet canim. Isparta memleketim. Ayy ne yasin en guzel yas biliyo musun. Bir erken anne olmussun masallaah canim..
imgesi Sibelsu yaaa inanirmisin 1 haftadd ayni seyindusunup duruorm hakikaten sutyen taktgmda sutum okdd azalioki kendi kendime sacmalama ya ne alaka falan diodum gercekten ben bu durumunyasyrm ya… ne.alaka bilmiomyrm ama bu hep bole oluo bende
imgesi GmzSnn ya ben de sporcunsutyenini takmama ragmen hep azalmistr bu nasil bse anlamyrm… okdrda rahat sutyenim yani… ama taktgm anda azalio sıkmamasina ragmen… bilimsel bi gercekkigi varmi ki acaba
Bukettt1 Sibelsu silikonlu takmayın normal olandan takın. silikon göğsü sıktığı için süt üretimini yavaşlatabilir
Fatma05 Sibelsu malesef etkiliyor canim ben normalde penye takarım hep ama 2 gün silikonlu taktım ve mastit oldum sütum azaldi 2 hafta oldu hala sütum az
Doruk12 Sibelsu etkiler süt kanallarına baskı yaparsa eğer. Ben sütyen takınca çocuğum uzun süre emmiyo sütüm de az oluyo sütyensiz ya da sıkmayan sporcu atletleriyle daha verimli geçiyo sütüm de güzel oluyo 👍